ΕΛΛΑΔΑ

Σε συναγερμό η πυροσβεστική

Πύρινα μέτωπα στη χώρα

Πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
pyrkagies

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 3:10 μετά το μεσημέρι στις Αιγές Ακράτας, στην Αχαΐα, και καίει σε δασική έκταση.

Στο σημείο έχουν φτάσει και επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με έντεκα οχήματα, εικοσιπέντε πυροσβέστες και οκτώ άτομα πεζοπόρο τμήμα.Η πυρκαγιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Σε εξέλιξη είναι δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κουτσοχέρι Αιτωλοακαρνανίας. Σε αυτό το μέτωπο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο αεροσκάφη.

Ελέγχθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί πάνω από το Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων, ύστερα από κοπιώδεις προσπάθειες πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ παραμένουν δυνάμεις κι επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση και τυχόν αναζωπύρωση.

Παράλληλα, σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην Μεταξάδα Μεσσηνίας, όπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δίνουν μάχη να ελέγξουν το πύρινο μέτωπο.

Εν τω μεταξύ, μια νέα φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, στην Κυπάρισσο Λακωνίας και αυτή την ώρα επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.