ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Στο Μάλι

Ποντικός καθήλωσε αεροσκάφος της Air France

Αεροσκάφος της Air France το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο Μπαμακό (Μάλι) - Παρίσι δεν μπόρεσε να απογειωθεί τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, εξαιτίας της παρουσίας τρωκτικού στο εσωτερικό του, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο την αεροπορική εταιρεία.

Χρειάστηκαν πολλές ώρες προκειμένου οι υπεύθυνοι να καταφέρουν να αιχμαλωτίσουν το ζώο, πιθανόν ένα ποντίκι και η προσπάθειά τους ήταν τέτοια που η κόπωση τους κατέβαλε, σε σημείο να μην μπορούν να πετάξουν, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κριστόφ Πομιέ, εκπρόσωπος Τύπου της Air France.

H πτήση αναβλήθηκε για την Κυριακή το βράδυ, δήλαδη 48 ώρες αργότερα, καθώς η Air France δεν διαθέτει στο Μπαμακό επαρκείς δυνατότητες προκειμένου να απογειωθεί το αεροσκάφος της την επόμενη ημέρα από το περιστατικό.

Οι επιβάτες της πτήσης AF373 φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του Μάλι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, ο οποίος πρόσθεσε ότι διαδικασία καταβολής αποζημιώσεων έχει ήδη αρχίσει.

Η παρουσία τρωκτικών στο αεροσκάφος αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της πτήσης, καθώς τα ζώα αυτά ενδέχεται να καταστρέψουν τα καλώδια.

«Η Air France εκφράζει τη λύπη της για τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε αυτή η σημαντική καθυστέρηση και υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια των πελατών της και των πληρωμάτων της είναι προτεραιότητά της», σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο όμιλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.