ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά

Προφυλακιστέος ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου στην Αίγινα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα, στις 16 Αυγούστου, έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Την περασμένη Παρασκευή ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο του κατ' οίκον περιορισμό, έπειτα από τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ύστερα από την αγανάκτηση πλήθους κόσμου –και την δικής μου την οποία κατέγραψα εδώ επανειλημμένα — το συμβούλιο Πλειμελιοδικών του Πειραιά διορθώνει και βγαζει τον Λυκουρέζο ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΑΙΟ !
    Η πρώτη ασυμφωνία μετατράπηκε .
    Τώρα να δούμε πως θα ξετυλιχτεί το πουλόβερ του κουκουλώματος σε συμφωνία οργάνων της μουσικής για το ΑΙΓΙΝΑΓΚΑΙΤ του Τσίπρα , και των υπουργών του .

    Δεν φτάνει η αφαίρεσης του διπλώματος απο την κ. Δουρου στον φερόμενο σαν τιμονίερη Πρέπει να βρεθούν οι πραγματικοί επιβάτες του δολοφονικού ταχύπλοου και αν ή οχι
    ο κ. Δρίτσας βιάστηκε –πέρνοντας μάλιστα και ελικόπτερο για να βρεθεί στον τόπο του μακελειού — πρωην ακόμη το Λιμενικό Σώμα του νησιού Προβεί στα αυτονόητα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.