ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντική επιτυχία

Σε ΑΕΙ-ΤΕΙ δύο στους τρεις μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων

Σημαντική επιτυχία είχε το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αθήνας στις εισαγωγικές για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Είκοσι από τους τριάντα σπουδαστές του, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
thrania

Τους επιτυχόντες συνεχάρη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ενώ παρότρυνε και εκείνους που δεν τα κατάφεραν να συνεχίσουν την προσπάθεια. Επίσης ευχαρίστησε θερμά τους εκατοντάδες εθελοντές καθηγητές, που αγκάλιασαν τον καινοτόμο αυτό θεσμό του Δήμου Αθηναίων. Ήδη, από πλευράς Δήμου, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και φέτος.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων φιλοξενείται στο 8ο Γυμνάσιο -Λύκειο Αθηνών, Νικοπόλεως 33, στην πλατεία Κολιάτσου.

Ο Δήμος απευθύνει έκκληση σε εκπαιδευτικούς, εν ενεργεία ή ανέργους ή συνταξιούχους, να στηρίξουν το θεσμό και «τους μαθητές οι οποίοι -παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν- κυνηγούν το όνειρο για την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση», τόνισε η αρμόδια αντιδήμαρχος, Μαρία Ηλιοπούλου.
Όσοι λοιπόν εκπαιδευτές επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
Ιδανική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι έως 15 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες και στη σελίδα του Κοινωνικού στο facebook,  https://www.facebook.com/koinonikofront/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.