ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σύκα γεμιστά Βασιλικών

sika

Υλικά
1 κιλό ξερά σύκα
1/3 φλιτζανιού βράσμα
μισό κιλό τριμμένα καρύδια
γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, κανέλα

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα σύκα με το μαχαίρι και τα αλείφουμε εσωτερικά με το βράσμα. Έχουμε ήδη ανακατέψει τα μπαχαρικά με το καρύδι και βάζουμε λίγη ποσότητα σε κάθε σύκο. Τα βάζουμε στο φούρνο για 15 περίπου λεπτά και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς.

Πηγή : www.lesvoskitchen.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.