ΚΟΣΜΟΣ

Σε αναζήτηση υπόπτου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Η αίθουσα αναχωρήσεων στον τερματικό σταθμό 1 του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης εκκενώθηκε σήμερα μετά την είσοδο ενός άνδρα στην περιοχή αναχωρήσεων του αερολιμένα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε, πιθανόν κατά λάθος, ανακοίνωσαν η Fraport, η διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα, και η αστυνομία.
frankfurt

Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από την αίθουσα αναχωρήσεων και θα πρέπει να περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας, δήλωσε η εκπρόσωπος της Fraport.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία ανακοίνωσε ότι είναι ασαφές εάν το πρόσωπο αυτό, το οποίο δεν έχει βρεθεί, παραβίασε σκόπιμα τον έλεγχο ασφαλείας και εάν μετέφερε κάποιο απαγορευμένο αντικείμενο.

"Ο κύριος στόχος της εκκένωσης του χώρου είναι να διασφαλιστεί ότι ο τερματικός σταθμός είναι ασφαλής", δήλωσε η εκπρόσωπος της Fraport. Αυτή η παραβίαση του ελέγχου ασφαλείας στο τέταρτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης που είναι και η έδρα της εταιρίας Lufthansa μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων, πρόσθεσε.

Σε ένα παρόμοιο περιστατικό, ένας Ισπανός συνελήφθη τον Μάιο στο αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόνης μετά την παραβίαση των ελέγχων ασφαλείας, με αποτέλεσμα να προκληθεί καθυστέρηση στις πτήσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.