ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για προσφυγικό και άλλα

Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου

Σειρά άτυπων συναντήσεων και συσκέψεων έχει από το πρωί, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.
maximou

Οι επαφές του Πρωθυπουργού, ο οποίος έχει επιστρέψει από τις ολιγοήμερες διακοπές του, αφορούν την πορεία του κυβερνητικού έργου, αλλά και τρέχοντα ζητήματα κυβερνητικής πολιτικής.

Στις 12 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, προσήλθε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Άλλωστε, ανησυχία έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η συνεχώς αυξανόμενη ροή προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά.

Στο επίκεντρο αναμένεται να τεθεί και το ενδεχόμενο κατάρρευσης της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας, δεδομένης και της επιδείνωσης των σχέσεων των δύο πλευρών, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γειτονική χώρα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Στην σύσκεψη και εν όψη εκλογών πολύ σύντομα συγκροτειται παλι η λασποβιομηχανία όπως την γνωρίσαμε και στο παρελθόν .

  Σε όσες σοβαρές Δημοκρατίες του κόσμου αποκαλυφθεί ότι μια υπηρεσία του κράτους κουκούλωσε ή προσπάθησε ν´αποκρύψει τα στατιστικά της στοιχεία και όσες άλλες πληροφορείες είχε με σκοπό να απενοχοποιήσει εγκληματίες που έβλαψαν τα Οικονομικά και την ίδια τη αξιοπιστία των θεσμών του Κράτους αυτού, δεν μένει πέτρα επάνω σ´ άλλη προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
  Εδώ στην Ελλάδα του Τσίπρα, του Βενιζέλου, του Σαμαρά και των αλλων τετράποδων παχύδερμων-πολιτικάντηδων όμως γίνεται το αντίθετο.

  Μόλις κάποιος ενδιαφερθεί και μέσω του πόστου του ή , άλλης ανεξάρτητης αρχής κάνει την δουλιά του ευσυνείδητα, καταγγέλοντας αυθαιρεσίες και «σούχου-μούχου μανταλάκια «από κυβερνητικής πλευράς, τότε μετατρέπεται ο ίδιος σε κόκκινο πανί !
  Αν μαλιστα η «Δικαιοσύνη κρυφοβλέπει » πολιτικά και χρωματισμένα όπως γίνεται με την καθοδηγούμενη από τους ανθρώπους του Τσίπρα δική μας αυτήν την συγκυρία …
  Τότε πάλι, αντί να δικαστεί ο Καραμανλής , ο Σαμαράς και ο Πάκης Παυλόπουλος για τα ελλειμματα που μας άφησαν φεύγοντας , δικάζεται ο ανθρωπος που τα κατέγραψε στην απαλλαγμένη από τα τσιράκια τους, ή τα Τσιπράκια τους , έντιμους δικαστικούς,
  ο Α. Γεωργίου !
  Παρ´ολον ότι είχε απαλλαγεί απο σχετικές κατηγορίες «υμετέρων» πρίν.
  Ο Καραμανλής με εντολή του ΤΣΙΠΡΑ πρέπει να παραμείνει αλώβητος γιατί έτσι θα διχαστεί η νουδούλα.
  Καλύτερα να επαναληφθεί η υπόθεσης Ντρευφους γιά δευτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, ύστερα και από την «κανγκουρό δίκη » του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , σε ειδικό δικαστήριο, μάλιστα .
  Πόσο χαμηλότερα μπορείτε να κατεβείτε , ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ !
  Έρχονται οι εκλογές στα σίγουρα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.