ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Συνειδητός πολιτικός απατεώνας ο Καμμένος

Σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και όχι μόνο εξαπολύει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
kinima

Μιλούν μεταξύ άλλων για έναν «συνειδητό πολιτικό απατεώνα, ανήθικο, ψεύτη και συκοφάντη κατά σύστημα και με εξειδίκευση στην οικογένεια Παπανδρέου», που είναι καταδικασμένος για αυτό από την ελληνική και την ελβετική Δικαιοσύνη, και «το παίζει ακόμη αντιμνημονιακός».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κινήματος έχει ως εξής :

Ένας ακόμη εκ των βασικών υπευθύνων που οδηγήθηκε η χώρα στην ανάγκη να μπει σεπρόγραμμα προσαρμογής, υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή και αυτός, έρχεταιμετά τον «αρχιερέα της διόγκωσης του χρέους» και σημερινό Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας, να προστεθεί στους «τιμητές».

Ο κ. Καμμένος, αισθάνεται, λέει, δικαιωμένος από την Έκθεση για το ΔΝΤ.

Από την αποκαλυπτική και αποστομωτική Έκθεση, που επιβεβαιώνει, όχι μόνο πωςήταν αναγκαίο το πρόγραμμα, αφού δεν είχαμε άλλες πηγές χρηματοδότησης τηςοικονομίας για το διπλάσιο χρέος που δημιούργησε η ΝΔ σε μόλις πέντε χρόνια,αλλά και ότι η «καραμανλική» κρίση ήταν που έφερε τα μνημόνια, όχι το αντίθετο.

Ο «καραμανλικός εφιάλτης» που ταλανίζει ακόμη τους Έλληνες και τη χώραεπιχειρείται, πάλι με τη μέθοδο των επιλεκτικών αναφορών μιας Έκθεσης, ναμετατραπεί σε εργαλείο κατασυκοφάντησης της κυβέρνησης της περιόδου 2009-2011,εις βάρος της αλήθειας που είναι πλέον γνωστή σε όλους.

Στην προσπάθεια αυτή, ακόμη και πραγματικά γεγονότα εκείνης της περιόδου, αλλάκαι οι αιτίες που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού, διαστρεβλώνονται ή καιαποσιωπούνται.

Αυτό επιχειρεί για μία ακόμα φορά και ο «κύριος» Καμμένος.

Ναι, αυτός, ο συνειδητός πολιτικός απατεώνας, ανήθικος, ψεύτης και συκοφάντηςκατά σύστημα και με εξειδίκευση στην οικογένεια Παπανδρέου, ο καταδικασμένοςγια αυτό από την Ελληνική και την Ελβετική Δικαιοσύνη, που το παίζει ακόμηαντιμνημονιακός.

Ναι, αυτός που σε διατεταγμένη υπηρεσία από την «καραμανλική συντήρηση» ανέλαβενα κάνει τη βρώμικη δουλειά. Να συκοφαντεί. Γιατί, για να γίνει πιστευτός απότους πολίτες ο μύθος που υφάνθηκε, για να αποκρυβούν οι εγκληματικές ευθύνεςτης κυβέρνησης Καραμανλή, κάποιος έπρεπε να συκοφαντεί συστηματικά τον πολιτικόπου ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά που άναψαν όλοι αυτοί οικαταστροφείς.

Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκρύψουν τις δικές τους ευθύνες, παρά καλύπτονταςτους πραγματικούς υπεύθυνους και τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδαστην κρίση και στην εξάρτηση από «δάνειες δυνάμεις». Με συστηματικά ψέμματαόπως αυτά περί CDS, συκοφαντία για την οποία καταδικάστηκε διςο «κύριος» Καμμένος.

Αυτός ο «κύριος», σήμερα είναι και Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ναι, Υπουργός μιας, κατά τη δική τους θεώρηση, «ριζοσπαστικής κυβέρνησης», οπρωθυπουργός της οποίας, μαθαίνουμε από ρεπορτάζ μιας κάθε άλλο παρά μη φιλικήςπρος αυτούς εφημερίδας, ότι σχεδιάζει παιχνιδάκια συγκυβέρνησης με τονεπικεφαλής της επιχείρησης χρεοκοπίας της χώρας.

Ας παραθέσουμε, λοιπόν, τα ονόματα που εμπλέκονται σε αυτό το παιχνίδι:

Καραμανλής, Παυλόπουλος, Καμμένος, Τσίπρας.

Ας τους κρίνουν οι πολίτες.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Αρης 12:27 02/08/2016

  Για το εγκλημα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Δείτε τι γράφει το γαλλικό περιοδικό marianne με τίτλο «τα εφτά καθάρματα της οικονομιας»

 2. Αρης 11:41 02/08/2016

  Οι εργολάβοι της σπίλωσης και συκοφαντησης της δημοκρατικής παράταξης και των ηγετών της (Καραμανλής Παυλόπουλος Τσίπρας καμμένος )επί το έργον προκειμένου να ξεχαστουν τα εγκληματα της εξαετιας καραμανλη.και καλα οι δεξιοι ο τσιπρας?????

 3. Μιλώντας για διαφορά ήθους, ύφους και αποτελεσμάτων για τις αλλαγες που έγιναν στην περίοδο 2009–2011 με τα επιτεύγματα της τωρινής διακυβέρνησης , επιτρέψατε μου να φέρω στην συζήτηση το οτι ,
  η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, πήρε απόσπαση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο…Εθνικό Μετσόβειο ΠολυτεχνείοΣύμφωνα με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για το σχολικό έτος 2016-2017 που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, η κα Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα, σύμφωνα με το thestival.gr.
  Επιβεβαιώνομαι λοιπόν γιά μια. Ακόμη φορά οτι τούτοι εδώ οι κυβερνήτες μας δεν εχουν μπέσα., τσίπα και ουσιώδη αξιοπρέπεια .
  Τέτοιε ξεφτίλα πως την ανέχεσαι πρυθυπουργέ μου !

 4. freeman 13:55 01/08/2016

  «»»» Η ευγένεια και το πολιτικά άψογο ήθος και ύφος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας να μην εκλαμβάνεται από δω και πέρα σαν αδυναμία μας. -«»»»»
  ΟΛΟ-ΣΩΣΤΑ .
  Τα ερπετά , ΔΕΞΙΑ-ΠΑΣΟΚΙΚΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΔΕΝ καταλαβαίνουν από ευγένεια και ήθος .
  Ας τους απαντάμε στη γλώσσα που καταλαβαίνουν .
  ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ , όπου τους βρείτε , σε σχόλια, σε πάνελ, σε παρέες !
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ , η Ελλάδα ψυχορραγεί πολιτικο-οικονομικο-γεωπολιτικά και αιμορραγεί σε ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ μέρα με την ημέρα .
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ για ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ με τους ΑριστεροΔεξιούς Ρουφιάνους του ΝεοΚαραμανλοΦασισμού που ελέγχει ΟΛΑ τα ΜΜΕ .
  Συστήνω στο ΚΙΝΗΜΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΣΟΥΝ σε ΑΓΩΓΕΣ και ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ σε Ελληνικά και ΚΥΡΙΩΣ σε Ξένα Δικαστήρια καθώς η Καραμανλομπουκωμένη Θέμις στην Ελλάδα ΔΕΝ ειναι Τυφλή , ΑΛΛΑ ΔΟΛια Μουγκή & Λιποτάκτης , όπως ο Ραφήνιος Ολετήρας .

 5. Μπράβο στην επικοινωνιακή ομάδα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ γιά την αποστωματική δηλωση στον θρασύδειλο Υπουργό Άμυνας της διακυβέρνησης του δίχως τσίπα ψεύτη Πρωθυπουργού ΤΣΙΠΡΑ.
  Η ευγένεια και το πολιτικά άψογο ήθος και ύφος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας να μην εκλαμβάνεται από δω και πέρα σαν αδυναμία μας.
  Οι κάλπικες, παραπειστικές και λασπόδεις επιθέσεις στον προεδρο και τους συνεργάτες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας χρειάζονται απαντήσεις οχι μονο για τις δικες μας πράξεις , παραδείγματα και τους συμβολιςμούς μας προς τη Δημοκρατία, αλλά και να αναφέρουμε τις δικές τους ελλείψεις στοιχειώδους ευπρέπειας, μιά και δεν εχουν να επιδείξουν το παραμικρό πολιτικο κατόρθωμα , παρά μονον οικονόμο πολιτικές συμφορέςγια τιν Ελληνικο Λαό.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.