ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες»

ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τα αποτελέσματα της διαβούλευσης

«Τα αποτελέσματα της "διαβούλευσης" επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο...».
syriza

Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του σχετικά με τις δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη για το πρόγραμμα της ΝΔ και αναφέρει, σχετικά με τον τρόπο που τέθηκαν τα ερωτήματα της ηλεκτρονικής διαβούλευσης που εξήγαγε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές».

Ειδικότερα, στο σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την "ηλεκτρονική διαβούλευση" που διεξήγαγε η Συγγρού, της οποίας τα "αποτελέσματα" δημοσιεύτηκαν σήμερα στον Τύπο.

Αυτό που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη "διαβούλευση" δεν είναι τόσο οι απαντήσεις αλλά κυρίως οι ερωτήσεις, ο τρόπος που έχουν διατυπωθεί και οι επιλογές που δόθηκαν στους πολίτες που συμμετείχαν.

Μία σειρά "ερωτημάτων" με τα οποία η πολιτική ηγεσία της Δεξιάς επιδίωξε να βάλει όσους συμμετείχαν, καλή τη θέληση, στα στενά παπούτσια της νεοδημοκρατικής ρητορικής.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές.

Τα αποτελέσματα της "διαβούλευσης" επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο..

ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει η "επιστημονικότητα" των γκάλοπ του κ. Θεοδωρικάκου ο οποίος πλέον μεταλαμπαδεύει -καθώς φαίνεται- την εμπειρία του στη Νέα Δημοκρατία".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 8:23 07/08/2016

    Ή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑα δεν αναφέρεται κάν στην Νέα Δημοκρατία, απλά περιγράφει την πολιτική που ακολουθεί σε πολύ χειρότερο βαθμό ο ολετήρας Αλέξης Τσίπρας.Την Ελλάδα την διέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.Ό Τσίπρας έφερε για 99 χρόνια μνημόνιο που έλεγε ότι θα σκίσει και θα κάψει.Ό Τσίπρας έκοψε το ΕΚΑΣ, κούρεψε τις συντάξεις και διέκοψε το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι.Ό Τσίπρας βούλιαξε τους εργαζόμενους, κυρίως τους νέους στην ανεργία, τη φτώχεια και την μετανάστευση από την εγκληματική οικονομική πολιτική του.Καλά θα κάνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να το βουλώνει όταν υπαρασπίζεται το κόμμα που χρεοκόπησε τους Έλληνες με τα μνημόνια και τους ισλαμιστές Λαθρομετανάστες.Καλούνται να υπερασπιστούν καθαρούς οικονομικούς και Εθνικούς εγκληματίες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.