ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο για συνέντευξη Σκουρλέτη

Σκρέκας: Οδηγούν σε πλήρη απαξίωση τη ΔΕΗ

Ο τομεάρχης Ενέργειας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας δήλωσε ότι η μεγαλύτερη δημόσια εταιρεία, η ΔΕΗ, με την καθοδήγηση του αρμόδιου υπουργού κ. Σκουρλέτη βαδίζει ταχύτατα στο δρόμο της καταστροφής.
skrekas1

Ανέφερε ότι τα ανείσπρακτα υπόλοιπα της εταιρείας αγγίζουν τα 3 δισ ευρώ, «πληρώνοντας το τίμημα της οικονομικής αδυναμίας των πολιτών, αλλά και της προεκλογικής παραίνεσης του ΣΥΡΙΖΑ ‘Δεν Πληρώνω'".

Συμπλήρωσε ότι η ΔΕΗ επίσης οφείλει στους προμηθευτές της υπόλοιπα 6 μηνών και τα ορυχεία υπολειτουργούν, καθώς οι υπεργολάβοι και οι εργαζόμενοί τους παραμένουν απλήρωτοι.

«Ο κ. Σκουρλέτης, τη στιγμή που η βιωσιμότητα της ΔΕΗ αλλά και της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται στο σημείο μηδέν, επιμένει στις χρεοκοπημένες αντιλήψεις του κρατισμού, που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Βασικό μέλημά του είναι να μην αλλάξει τίποτα στην εταιρία. Ο δρόμος της πλήρους απαξίωσης είναι ορθάνοιχτος και για τη ΔΕΗ. Τα επαναλαμβανόμενα "είπα - ξείπα" του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησής του ρίχνουν στα τάρταρα την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας», πρόσθεσε ο κ. Σκρέκας με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτη στην εφημερίδα RealNews.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.