LIFESTYLE

Λόγω της στήριξης στον Τραμπ

Σόκαρε τη Μέριλ Στριπ ο Κλιντ Ιστγουντ

Η Μέριλ Στριπ φάνηκε να... πέφτει από τα σύννεφα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Οι γέφυρες του Μάντισον», Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος αποκάλυψε πως θα ψηφίσει υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η βραβευμένη με τρία Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε αναφορικά με τα σχόλια του Ίστγουντ: «Δεν το γνώριζα αυτό. Θα πρέπει να μιλήσω μαζί του. Θα πρέπει να το διορθώσω αυτό». Η Στριπ συμπλήρωσε, μάλιστα, πως: «Είμαι σοκαρισμένη, ειλικρινά. Επειδή είναι περισσότερο, θα πίστευα ότι είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένος από αυτό».

Θυμίζουμε πως ο 86χρονος ηθοποιός αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως θα προτιμούσε να ψηφίσει υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ έναντι της Χίλαρι Κλίντον, αν έπρεπε να επιλέξει μεταξύ των δύο. Ο ίδιος υποστήριξε στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire» πως: «Θα επέλεγα τον Τραμπ, επειδή η Κλίντον έχει δηλώσει πως θα ακολουθήσει τα χνάρια του Ομπάμα. Εννοώ πως είναι μια σκληρή γνώμη για να την ακούς για τέσσερα χρόνια. Θα μπορούσε να είναι σκληρή. Αν πρόκειται να ακολουθήσει ο,τι κάναμε ως τώρα, τότε δεν θα ήμουν υπέρ της».

Η Μέριλ Στριπ, από την άλλη πλευρά έχει εκφράσει ανοιχτά την προτίμηση της προς την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον. Μάλιστα, στο συνέδριο της παράταξης υποστήριξε με πάθος την Κλίντον, δηλώνοντας πως είναι σίγουρη πως η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Αμερικής. Η 67χρονη ηθοποιός σχολίασε αναφορικά με την ημέρα των εκλογών πως: «Οι άνθρωποι θα πάνε και ξέρετε τι; Είναι τρελό. Δεν πρόκειται να τζογάρουμε το μέλλον των παιδιών μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.