Βάλε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα να μαραθούν.
Πρόσθεσε τώρα στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τις σουπιές καθαρισμένες, πλυμμένες και κομμένες σε κομμάτια, ώστε να σοταριστούν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά περίπου.
Μετά μπορείς να σβήσεις με το κρασί και, όταν εξατμιστεί, να ρίξεις 1 φλιτζάνι νερό και τον κύβο μυρωδικών, ώστε να σιγοψηθούν μαζί για 30 λεπτά.
Σειρά στο δρόμο για την κατσαρόλα παίρνει το καθαρισμένο και χοντροκομμένο σπανάκι, το ψιλοκομμένο μάραθο, ο ψιλοκομμένος δυόσμος, αλάτι, πιπέρι και μισό φλιτζάνι νερό. Όλα αυτά θα βράσουν μαζί για μισή ώρα ακόμα και θα γίνουν σουπιές με ελιές και μάραθο.
Ελιές είπαμε; Α, ναι! 5 λεπτά πριν βγάλεις την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίξε μέσα και τις ελιές.
Ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους πιστούς κατά την καθιερωμένη, γενική ακρόαση ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα