ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη σίτιση προσφύγων

Στ. Θεοδωράκης: «Πάρτι ημετέρων»

Επιβεβαίωση των καταγγελιών που είχε κάνει στη Βουλή για «πάρτι των “ημετέρων” στα hot spot και στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων και των μεταναστών. Χίος-Κως- Λιτόχωρο-Αργολίδα», συνιστά η δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή υποστηρίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
theod

Ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε με ανάρτησή στο προσωπικό του προφίλ στο facebook δήλωση της βουλευτού Σερρών του κυβερνώντος κόμματος υπενθυμίζοντας ότι είχε μιλήσει για «τις σπατάλες εκατομμυρίων σε “φίλους εργολάβους” αλλά και σε πολιτευτές των ΑΝΕΛ και “συντρόφους” του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας αντέδρασαν τότε φωνάζοντας “ντροπή”. Δεν ήθελαν καν να δουν τα στοιχεία που τους παρουσίαζα. Συμβάσεις, φωτογραφίες, μαρτυρίες που αποδείκνυαν ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Και οι κολλητοί της (εκάστοτε) κυβερνητικής εξουσίας κονομάνε - για να μην πολυλογούμε».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συμπληρώνει ότι «ήρθε από τις Σέρρες άλλη μια επιβεβαίωση. Όπως κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (!) Αφροδίτη Σταμπουλή η σίτιση των προσφύγων στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων νομού Σερρών είναι οικογενειακή υπόθεση κορυφαίων τοπικών στελεχών του… ΣΥΡΙΖΑ! Ο κ. Τάπας, μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, προμηθεύει και η κυρία Τάπα (η κόρη του!) παραλαμβάνει και ελέγχει… Όμορφες δουλειές νοικοκυρεμένες. “Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά”, είπε η βουλευτής, “υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα”.

Ο Στ. Θεοδωράκης καταλήγει αναφέροντας ότι το θέμα δεν είναι μόνο ηθικό αλλά, όπως σημειώνει, «υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο “τραπέζι”. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Και μετά πάμε στα ηθικά με τα οποία το καθεστώς σας έχει χάσει επαφή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.