ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στην Λακωνία

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν οι αντιεξουσιαστές Σακκάς και Σεϊσίδης

Δύο από τους πλέον καταζητούμενους αντιεξουσιαστές συνελήφθησαν στη Λακωνία.
sakkaseidis

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οδηγήθηκαν, το μεσημέρι οι αντιεξουσιαστές Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, που συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη και τους οποίους αναζητούσε εδώ και χρόνια η αστυνομία.

Ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», είχε παραβιάσει τον Φεβρουάριο του 2014 τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, ενώ ο Μάριος Σεϊσίδης, που κατηγορείται ως μέλος των αντιεξουσιαστών «ληστών με τα μαύρα», αναζητείτο από την αστυνομία εδώ και εννέα χρόνια. Σημειώνεται, ότι ο Μ. Σεϊσίδης είχε επικηρυχθεί το 2009, μαζί με τον αδερφό του Σίμο Σεϊσίδη και τον Γρηγόρη Τσιρώνη, οι οποίοι έχουν συλληφθεί ως μέλη των «ληστών με τα μαύρα».

Η σύλληψη του Κώστα Σακκά και του Μάριου Σεϊσίδη έγινε νωρίς χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη, από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμένα, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, με δύο άτομα, τα οποίαν θεώρησαν ύποπτα και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο. Τότε ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Σπάρτης. Κάποια στιγμή, οι Κ. Σακκάς και Μ. Σεϊσίδης κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Λίγο αργότερα, όμως, συνελήφθησαν μέσα σε ένα γκαράζ.

Οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, ενώ οι δύο συλληφθέντες αρνήθηκαν να πουν ποιοι είναι. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μετά από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, απάντησαν ότι δεν είναι άτομα του κοινού ποινικού δικαίου. Στη συνέχεια κλήθηκε κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την Αθήνα, το οποίο τούς ταυτοποίησε. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν είχε κλαπεί, τον περασμένο Ιούνιο, από περιοχή της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκε πάνω τους οπλισμός, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να βρει το κρυσφήγετό τους.

 

Ôéò öùôïãñáößåò ôùí ôñéþí êáôáæçôïýìåíùí Ýäùóå óôç äçìïóéüôçôá ôï Õðïõñãåßï Ðñïóôáóßáò ôïõ Ðïëßôç. Ðñüêåéôáé ãéá ôïí Ãñçãüñéï Ôóéñþíç  êáé ôá áäÝëöéá Óßìï  êáé ÌÜñéï Óåúóßäç (öùôïãñáößá) . Êáé ïé ôñåéò

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.