ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Ζάκυνθο ο Κυρ. Μητσοτάκης

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού Παύλο Κολοκοτσά και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη των παραγωγικών φορέων με βασικό θέμα τον τουρισμό.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον κόλπο του Λαγανά και θα ξεναγηθεί στην περιοχή ωοτοκίας της χελώνας καρέτα-καρέτα.  Το απόγευμα θα παρακολουθήσει τη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κύριε Μητσοτάκη ,
    Ο Άγιος Διονύσης απο μόνος του δεν θα βοηθήσει την ΝΔ σας !
    Δεν το έκανε ούτε η Παναγία όταν την επικαλέσθηκε ο προκάτοχος σας Σαμαράς !
    Κατά τηνταπεινη μου γνώμη , μονον «αν αποτάξετε τον Καραμανλισμό» , επιδίδοντας του τις ευθύνες που του αναλογούν για την πτώχευσή μας ,
    αντί να πέφτετε στην παγίδα πού σας εχει στήσει η εγκάθετη Δικαιωσύνη του Παπαγγελόπουλου με την επανεξέταση του αθώου κ. Α. Γεωργίου , θα αποκτήσετε μια κάποια υπόληψη στον σοφό μας λαό .
    Η ΕΛΣΤΑΤ επί προεδρίας του Γεωργίου , λέει το κατηγορητήριο , παραποίησε τα στοιχεία της για να ενταχθούμε στο πρώτο μνημονιο .
    ΕΙχαμε όμως ηδη μπεί σε αυτό πριν αναλάβει ο ανθρωπος τα καθήκοντα του .
    Μια υπάλληλος, γιατι απολύθηκε για την πλημμελή διεκπαιρέωση των καθηκόντων της , μύνησε τον κ. ΓΕωργίου ο οποίος αθωώθηκε και στην συνέχεια ανέλαβε η εγκάθετος Τσιπριακή Δικαιωσύνη να σας εμπλέξει,
    γιατί δεν αποκηρύσσετε τα πεπραγμένα του Καραμανλή , τον οποίο ο Τσιπρας ο ίδιος θαυμάζει , μεχρι βαθμού να διορίσει το πρωτοπαλήκαρο του ΠτΔ μας !
    Επομένως κ.Μητσοτάκη , μα τον ´Αγιο ! …, Απεταξάτω τον Καραμανλησμό

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.