ΕΛΛΑΔΑ

Κερδίζει 3 εκατομμύρια ευρώ

Στο Αγρίνιο το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ

Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1735ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των € 3.104.628,74.

Μετά τη διαλογή έγινε γνωστό πως το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε στο Αγρίνιο στο πρακτορείο της Δ. Χρυσικού, στην οδό Καζαντζή!

Ο υπερτυχερός έπαιξε ένα απλό δελτίο με έξι στήλες αξίας τριών ευρώ.

Επίσης, 3 τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) κάθε ένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των €86.867,63.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 01/09/2016 είναι € 600.000 τουλάχιστον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ:

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Καλά αν τα κέρδιζα αυτά τα λεφτά για μια ώρα δεν θα μπορούσα να μιλήσω από το σοκ :). Τρομερό ποσό, όποιος το κέρδισε θα φτιάξει τη ζωή του, τη ζωή των παιδιών του και των εγγονών του. Μακάρι με όσα κέρδισε να βοηθήσει και όσους μπορεί.

    Πάντα, πιστεύω, πρέπει να αφήνεις ένα παράθυρο στην τύχη, γιατί πότε δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει και σένα το καλό. Γι’ αυτό και πάντα παίζω κάθε φορά μια στήλη οταν έχει καλό τζακποτ.

  2. Καλά αν τα κέρδιζα αυτά τα λεφτά για μια ώρα δεν θα μπορούσα να μιλήσω από το σοκ :)

    Τρομερό ποσό, όποιος το κέρδισε θα φτιάξει τη ζωή του, τη ζωή των παιδιών του και των εγγονών του. Μακάρι με όσα κέρδισε να βοηθήσει όσους μπορεί.

    Πάντα, πιστεύω, πρέπει να αφήνεις ένα παράθυρο στην τύχη, γιατί πότε δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει και σένα το καλό. Γι’ αυτό και πάντα παίζω κάθε φορά μια στήλη οταν έχει μεγάλο τζακποτ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.