Neo

«Τα κεφάλια μέσα»

Με… τηλεφωνήματα θα περάσει τη μέρα του αύριο ο Αλέξης Τσίπρας.
ÂÏÕËÇ - ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏ(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Ο πρωθυπουργός έχει δώσει άτυπη διορία διακοπών ως αύριο σε όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και σκοπεύει να αρχίσει να τηλεφωνεί στα… «πορτοκαλί» τηλέφωνα που έχουν όλα τα υπουργικά γραφεία, προκειμένου να διαπιστώσει αν όσα είπε έχουν τηρηθεί ή αν κάποιοι υπουργοί ή αναπληρωτές  υπουργοί προτιμούν τις διακοπές από την εργασία τους. Εξάλλου, το πρωθυπουργικό «μπλοκάκι» με λάθη, παραλείψεις και αναγκαίες διορθώσεις έχει ήδη γεμίσει, αφού αργά ή γρήγορα, ο ανασχηματισμός θα πάρει σάρκα και οστά. Πάντως, όπως διαβεβαιώνει τον Neo πηγή του στο Μέγαρο Μαξίμου, το θέμα της… εντατικοποίησης της εργασίας ορισμένων υπουργών ο πρωθυπουργός θα το δει πιο «ζεστά» από τον Σεπτέμβριο, καθώς υπάρχουν ορισμένοι που εργάζονται λίγες ώρες την ημέρα –με ό,τι αυτό σημαίνει για την αποδοτικότητά τους- αλλά και εκείνοι που παράκουσαν τις οδηγίες τους και περνούν περισσότερο χρόνο σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στούντιο, παρά στα γραφεία των υπουργείων τους…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΠΕΡΙ γενναιότητας και φιλοτίμου …του Αλέξη και του Πάνου
  ======================
  [[ Tσίπρας 24-5-11: «Δεν έχει τη γενναιότητα ο Παπανδρέου, να παραδεχθεί την αποτυχία, επιμένει σ’ αυτή την εγκληματική πολιτική, ψάχνει για συνένοχους και όχι για συναίνεση. Δεν μπορούμε να τη δώσουμε
  *Αν αυτό που μας ζητάνε είναι να ξεπουλήσουμε μέχρι και την Ακρόπολη, τότε αρμόδιοι για να απαντήσουν είναι οι Έλληνες κι όχι ο κ. Παπανδρέου»]]
  *Παραθέτουμε ένα απόσπασμα δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα, μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, όταν ζητούσε συναίνεση και συμπαράταξη από όλη την αντιπολίτευση στις 24 Μαϊου του 2011, για να του υπενθυμίσουμε, ότι έφτασε η ώρα να κάνει πράξη, όλα όσα κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου και ΣΗΜΕΡΑ ο ίδιος, χωρίς ντροπή και ΦΙΛΟΤΙΜΟ εφαρμόζει, σε ΠΛΗΡΗ αντίθεση των όσων είχε υποσχεθεί, μέχρις ότου ΛΗΣΤΕΨΕΙ τους ψηφοφόρους και ΑΡΠΑΞΕΙ την εξουσία.
  *Κύριε Τσίπρα μιλούσατε περί ..γενναιότητας, έτσι όπως την αντιλαμβάνεστε σήμερα?
  * Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Τσίπρα, μετά το πέρας της συνάντησης:
  «Δεν ήρθα για να συζητήσω με τον κ. Παπανδρέου τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας. Ήρθα για να του πω ότι δεν πρέπει και δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού.
  Ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του με τις επιλογές του ενάμισι χρόνο τώρα έχουν οδηγήσει τη χώρα σε μια πρωτοφανή καταστροφή.
  Δεν έχει τη γενναιότητα να παραδεχθεί την αποτυχία, επιμένει σ’ αυτή την εγκληματική πολιτική, ψάχνει για συνένοχους και όχι για συναίνεση. Δεν μπορούμε να τη δώσουμε.
  Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Παπανδρέου είναι να φύγει . Αυτός ο λαός χρειάζεται να ζει με αξιοπρέπεια. Και πιστεύουμε ότι οι νέοι άνθρωποι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της νεολαίας και στην Ισπανία και αλλού και θα διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια.
  Αν αυτό που μας ζητάνε είναι να ξεπουλήσουμε μέχρι και την Ακρόπολη, τότε αρμόδιοι για να απαντήσουν είναι οι Έλληνες κι όχι ο κ. Παπανδρέου»
  ΣΧΟΛΙΟ: Τι άλλο περιμένει ο κ.Τσίπρας για να παραιτηθεί?
  *Πόση αυτογελοιοποίηση ΑΝΤΕΧΕΙ?
  *Δεν αντιλαμβάνεται ότι τώρα που ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, τόσο εντός όσο και εκτός, αντελήφθη το μέγεθος της ανικανότητάς του και τον κίνδυνο που προκαλεί σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, γιατί δεν αποχωρεί μια για πάντα από την πολιτική και την Ελλάδα, ώστε να περισώσουμε οτιδήποτε μπορέσουμε?
  *Δεν αντιλαμβάνεται ότι η συμπεριφορά του και η παρουσία του αποτελεί »εξαγνισμό» της Καραμανλικής κλίκας και της δυστυχίας.?
  “ Η, μήπως γι αυτό τον επέλεξαν…????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.