ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ιστορική επιτυχία»

Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στην Κατερίνα Στεφανίδη

Συγχαρητήρια μηνύματα στη χρυσή Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη απέστειλαν η πολιτειακή και η πολιτική ηγεσία της χώρας. Να σημειωθεί πως είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
stefanidi3

«Η εμβληματική χρυσή Ολυμπιακή σας επιτυχία οδηγεί την, ήδη λαμπρή, αθλητική σας πορεία στην κορύφωσή της διεθνώς, αλλά και υπενθυμίζει στη νέα γενιά, και μάλιστα με τον πιο διδακτικό τρόπο μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει, την ακατάβλητη δύναμη δημιουργίας την οποία διαθέτει όταν πιστεύει πραγματικά στις δυνατότητές της και «βάζει τον πήχη» ολοένα και πιο ψηλά. Θερμά συγχαρητήρια» αναφέρει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΠροκόπης Παυλόπουλος.

Την «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για την επιτυχία της ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Οι διακρίσεις και οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στην Ολυμπιάδα του Ρίο συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου» έγραψε στο Twitter.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Πήρες μαζί σου την Ελλάδα και την οδήγησες ψηλά! Μας έκανες υπερήφανους! Μπράβο Κατερίνα!».

Παράλληλα, τα συγχαρητήρια της στην Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε και η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της ΝΔ Άννα Καραμανλή. «Το χρυσό άλμα της Κατερίνας Στεφανίδη σήκωσε όλη την Ελλάδα πιο ψηλά, σκορπώντας συγκίνηση και ενθουσιασμό. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης απέδειξε και πάλι την τεράστια κλάση της, προσθέτοντας άλλη μία χρυσή σελίδα στην Ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού. Στο πρόσωπο της Κατερίνας Στεφανίδη αντικρίζουμε την Ελλάδα που βάζει τον πήχη ψηλά και υπερνικά κάθε εμπόδιο.Κατερίνα ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ» δήλωσε.

«Η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά μετάλλιο στο επί κοντώ και μάλιστα χρυσό! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα Κατερίνα Στεφανίδη» έγραψε στο Twitter η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής ΣυμπαράταξηςΦώφη Γεννηματά.

Επίσης, ο τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στη χρυσή μας επικοντίστρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ολυμπιακού βάθρου, «ύστερα από μία εξαιρετική εμφάνιση, η οποία και την ανέβασε στην κορυφή του κόσμου, γεμίζοντας όλους τους Έλληνες χαρά, υπερηφάνεια και αισιοδοξία».
Τα συγχαρητήρια του στην Κατερίνα Στεφανίδη για την επιτυχία της εξέφρασε τοΠοτάμι. Σε ανακοίνωσή του ο τομέας Αθλητισμού αναφέρει:

«Το μέγεθος της επιτυχίας της Κατερίνας Στεφανίδη είναι τόσο μεγάλο, ώστε τα πολλά λόγια είναι περιττά. Χάρισε στους Έλληνες ψυχική ανάταση και χαρά υψώνοντας τη χώρα 4.85 μέτρα πάνω από το έδαφος. Τρίτο χρυσό, ολική επαναφορά του ελληνικού στίβου, δικαίωση της σκληρής προσπάθειας της αθλήτριας μας. Την επιτυχία αυτή βαραίνει και η αθλητική παράδοση. Από το Ρουμπάνη στον Παπανικολάου μέχρι την Κατερίνα της καρδιάς όλων των Ελλήνων. Είμαστε σίγουροι πως την επιτυχία αυτή θα ακολουθήσουν στο μέλλον πολλοί άλλοι αθλητές μας. Αρκεί η πολιτεία να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης της προς τον ελληνικό αθλητισμό.Μπράβο Κατερίνα! Σ' ευχαριστούμε».

Θερμά συγχαρητήρια στη χρυσή Ολυμπιονίκη εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Πρόκειται για τεράστια επιτυχία που αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι οι δυνατότητες των αθλητών μας είναι τεράστιες. Η Κατερίνα με το σπουδαίο ταλέντο και την πολύπλευρη προσωπικότητα τόσο στην επιστήμη της όσο και στον αθλητισμό, σε ανύποπτη στιγμή είχε δηλώσει 'πιο σημαντικό από την επιτυχία είναι να νιώθεις χαρούμενος'. Αυτή η στάση ζωής πρέπει να είναι πρότυπο. Σήμερα νιώθουμε όλοι χαρούμενοι με την επιτυχία της. Σε ευχαριστούμε Κατερίνα, αξίζεις ένα μεγάλο μπράβο μαζί με όσους συνέβαλαν στο να πετύχεις αυτήν την χρυσή νίκη» δήλωσε.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,Βασίλης Λεβέντης. «Πέταξε στα ουράνια το χρυσό κορίτσι μας και δάκρυσαν οι απανταχού Έλληνες. Την ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 8:30 21/08/2016

    Ή πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδας που βούλιαξε την χώρα και την έχει στην τελευταία θέση της Ευρωπαικής Ένωσης πιό κάτω ακόμα από την Βουλγαρία και την Ρουμανία, πάει να πιαστεί από κάθε αυτόνομη επιτυχία Έλληνα αθλητή προκειμένου ακουστεί και να δείξει ότι η Ελλάδα έχει και κάπου επιτυχίες.Ή πραγματικότητα όμως είναι ότι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε φτώχεια και ανεργία στην Ε.Ε., πρώτη σε αυτοκτονίες, πρώτη σε ανεργία και μετανάστευση των νέων, πρώτη σε φορολογία των πολιτών της, πρώτη χώρα σε παράνομους μετανάστες.Αυτά είναι τα πραγματικά θλιβερά μετάλια της Ελλάδας.Τα μετάλια των Ελλήνων αθλητών στο Ρίο δεν αλλάζουν την θλιβερή και μίζερη Ελληνική πραγματικότητα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.