ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν μπορούσε να ανατραπεί η πρώτη θέση

Ταμπάκος: Ήταν άριστη η εκτέλεση του Πετρούνια

Για την τεράστια επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια και το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, μίλησε στον Arena fm 89,4 ο Δημοσθένης Ταμπάκος.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, στο ίδιο αγώνισμα ανέλυσε το πρόγραμμα του Πετρούνια λέγοντας πως:

«Ήταν άριστη η εκτέλεση του προγράμματος του Λευτέρη και με τη βαθμολογία του δεν μπορούσε να ανατραπεί η πρώτη θέση. Φάνηκε πριν την άσκηση ότι ήταν καλά. Οι Ολυμπιακοί είναι βασικά ψυχολογικοί αγώνες. Σίγουρα είναι μοναδικοί αγώνες που γίνονται κάθε 4 χρόνια. Όλη η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση φαινόταν την ώρα που μπήκε στον αγώνα ο Λευτέρης. Η διαφορά με τον Βραζιλιάνο ήταν στα λιγότερα λάθη και στη λεπτομέρειες της εκτέλεσης. Όλοι οι αθλητές είναι σε υψηλό επίπεδο, αλλά η ελαχιστοποίηση των λαθών καθορίζει την πρώτη θέση. Παίζει ρόλο και η έξοδος, αλλά όχι μόνο αυτή. Οι συνδυασμοί, των ασκήσεων, οι χρόνοι».

Σχετικά με το αν έχει κάτι να του πει, τόνισε πως: «Είναι πολλά που θέλω να πω στον Λευτέρη αλλά θα του τα πω από κοντά», ενώ υποστήριξε πως το τρίπτυχο χρυσό σε Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και Ολυμπιάδα το έχουν κάνει ελάχιστοι.

Καταλήγοντας ο Ταμπάκος είπε: «Όλες αυτές οι επιτυχίες ας αποτελέσουν έμπνευση για τα νέα παιδιά να ασχοληθούν όχι με τον πρωταθλητισμό αλλά τον αθλητισμό. Τώρα έχω σταματήσει εδώ και 5 χρόνια και ασχολούμαι με το… μπέιμπι σίτινγκ, με τα δυο παιδάκια μου…».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.