Neo

Θέλει τον Γιώργο, αλλά όχι και τον …Σταύρο

Την άποψή του για το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς καταθέτει μεταξύ άλλων σε ένα άρθρο – ‘ποταμό’ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σουλαδάκης.
soul

Χαρακτηρίζει ‘γελοιότητα’ τις συζητήσεις με το Ποτάμι και ζητά να τελειώσει τώρα, που «υπάρχει χρόνος να επουλωθούν τα όποια τραύματα δημιούργησε», όπως λέει. Ο ίδιος εκτιμά ότι η ιστορία αυτή δεν έχει μέλλον και πνέει μένεα κατά του επικεφαλής του Ποταμιού προσωπικά. «Ο Θεοδωράκης καθημερινά μας προσβάλει, προσβάλει ακόμα κάθε πολιτική θεωρία με τις διάφορες ανοητολογίες του, που όμως μένουν στο απυρόβλητο.

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Θεοδωράκη, είναι να διατηρήσει την ενότητα του Ποταμιού, για να διαπραγματευτεί όχι βέβαια με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με τη ΝΔ και να καταστρέψει το ΠΑΣΟΚ, λειτουργώντας ως υπεργολάβος της ΝΔ αλλά και εξ αντικειμένου και του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει.

Μόνο ένα πιθανό ενδεχόμενο βλέπει ‘στο τέλος του δρόμου’. Να ενταχθούν στην όποια Κεντροαριστερά ο Σπύρος Δανέλης, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός και η Κατερίνα Μάρκου, καλώντας τους μάλιστα να επιστρέψουν από τώρα στη ΔΗΜΑΡ.

Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, καλεί όλους (τον πρώην πρωθυπουργό και τα στελέχη που τον ακολούθησαν) να επανέλθουν στο ΠΑΣΟΚ…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΛΑΒΑΣ 14:43 10/08/2016

  Που απευθύνεται ο Σουλαδάκης; ξεχνάει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός του 44% του λαού και έτσι απλά τον καλεί να γυρίσει πίσω μαζί με τους άλλους; Να γυρίσει που; στο Φωφοπασοκ του 4-2-1 η στην Δημοκρατική συμπαράταξη του συνωμότη; Φαίνεται πως η ηλικία άφησε τα ίχνη της και ο Σουλαδάκης ξεχνάει την ξεκάθαρη θέση του Παπανδρέου.

 2. Αγαπητέ σύντροφε Σουλαδάκη,
  Οι προοδευτικές θεωρείες και οι πολιτικές τακτικές πραγματοποιούνται με σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές και με έμπρακτο ενδιαφέρον για δουλειά .
  Μόνον έτσι θα μπουν οι βάσεις για τις αλλαγές που χρειάζεται το πολιτικό μας σύστημα και οι τοπικές κοινωνίες μας .
  Αυτο δεν εχει επιχειρηθεί απο το «ΠΑΣΟΚ» των Βενιζοσαμαρά , ούτε από αυτό της Φωφώ-Θεοχαρόπουλου.
  Αντίθετα το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ. , τα μέλη της βάσης του και οι ικανότατοι στενοί συνεργάτες του Προέδρου , του Γιωργου Παπανδρέου,
  κάνουν τα παντα , παρόλες τις αντιξοότητες και την έχθρα των ΜΜΕ .
  Κάνουν πάρα πολλά για να προοθήσουν τις ποθητές αλλαγές ώστε να μην ξαναχρειαστούμε μνημόνια στο μελλον .
  Θα σας πρότεινα λοιπόν , φίλε κί αγωνιστή από τα παλιά κ.Σουλαδάκη
  να ανασκευάσετε αν μπορείτε την δήλωσης σας , ώστε το κέντρο της κίνησης για τη συνένωση της κεντροαριστεράς να γίνει το παράδειγμα , οι συμβολισμοί και η συνεχής εργασία των φίλων και μελλών του ΚΗΔΗΣΟ για τις αλλαγές χωρίς αντίδωρο για αυτούς που τις επιχειρούν .

 3. diogenis 11:32 10/08/2016

  Παρωχημενες, μουχλιασμενες απόψεις. Καμία σχέση με την πραγματικότητα και του χώρου και της χώρας. Κρίμα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.