ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» είπε ο Στεφανάκος στον πρώην υπουργό

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο Τσοχατζόπουλος από βαρυποινίτη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο έπεσε ο Άκης Τσιοχατζόπουλος στη ΣΤ' πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται
tsozatxopoulos

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος.», ο πρώην υπουργός δέχθηκε άγρια χτυπήματα μέσα στο κελί του από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο, μπροστά στα μάτια των δεσμοφυλάκων.

Μάλιστα ο κ. Τσοχατζόπουλος, που έχει καταδικαστεί για τις μίζες στα εξοπλιστικά, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών, αφού ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν και τότε, ο Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του και άρχισε να τον χτυπάει άγρια.

«Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» φώναξε ο Στεφανάκος στον 77χρονο Άκη Τσοχατζόπουλο και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων, που σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν τον κρατούμενο πρώην υπουργό.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν και ένας γνωστός ποινικολόγος, αν και δεν προβλεπόταν εκείνη την ώρα να βρίσκεται στους χώρους της φυλακής, αλλά και ο Νίκος Ρωμανός καταδικασμένος για τη ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης, αν και το κελί του βρίσκεται στην πρώτη πτέρυγα.

Το περιστατικό έγινε την προηγούμενη Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ και σύμφωνα με το «Έθνος» επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστικό!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.