ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια από τα κόμματα

Θλίψη και στον πολιτικό κόσμο για την απώλεια του Ανδρέα Μπάρκουλη

Tα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και συστηματικότητα το σινεμά και το θέατρο, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς.
barkoulis

«Υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του, αφήνοντας το προσωπικό του ανεξίτηλο στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο» επισημαίνει ο υπουργός.

«Έφυγε σήμερα, μετά από μακρόχρονη ασθένεια, ένας από τους τελευταίους μεγάλους ηθοποιούς της γενιάς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ζεν πρεμιέ της μεγάλης οθόνης. Μαζί του φεύγει μια λαμπρή σελίδα του ελληνικού κινηματογράφου, όταν ακόμα αυτός παρήγαγε μύθους και λαϊκά είδωλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του», σημειώνεται σε ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

«Έφυγε από κοντά μας ένας σημαντικός ηθοποιός, που τίμησε την τέχνη του και την υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση», σημειώνει ο  υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης συνέδεσε το όνομά του με την άνθιση του ελληνικού κινηματογράφου, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες που, ακόμα και τώρα, αρκετές δεκαετίες μετά, εξακολουθούν να συγκινούν και να είναι δημοφιλείς και στις νεότερες γενιές. Ανήκε στην παλιά γενιά των ηθοποιών, οι οποίοι διήνυσαν την καλλιτεχνική τους διαδρομή με μοναδικό “όπλο” το λαμπερό ταλέντο τους και την απαράμιλλη εργατικότητά τους. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης όμως έλαμψε και στο θέατρο, ενσαρκώνοντας ρόλους που ξεχώρισαν. Θα μείνει αξέχαστος. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», δηλώνει ο κ. Γκιουλέκας.

«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε λαοφιλής, αγαπήθηκε από τον απλό κόσμο και ήταν μια λαμπρή προσωπικότητα του ελληνικού κινηματογράφου. Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.