ΠΟΛΙΤΙΚΗ

'Ενταση στη Βουλή

Τι απάντησε ο Φίλης για τη μετάταξη της Περιστέρας Μπαζιάνα στο ΕΜΠ

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης έδωσε απαντήσεις για τη μετάταξη της συζύγου του πρωθυπουργού, Περιστέρας Μπαζιάνα στο ΕΜΠ. «Είναι και νόμιμο και ηθικό», τόνισε ο υπουργός ξεκαθαρίζοντας ότι η λίστα με τις μετατάξεις ήρθε από το ΕΜΠ και ο υπουργός δεν μπορούσε να μην την υπογράψει.
baziana

Ο κ. Φίλης, μιλώντας από το βήμα της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων που συζητείται το σχέδιο νόμου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, έκανε λόγο για «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων» επειδή, όπως ανέφερε, η κ. Μπαζιάνα είναι σύζυγος του πρωθυπουργού. Ο υπουργός προσέθεσε ότι δεν είναι φέτος η πρώτη φορά που η κ. Μπαζιάνα πάει στο Πολυτεχνείο, αλλά η τέταρτη, σημειώνοντας ότι οι προηγούμενες αποσπάσεις είχαν υπογραφεί από υπουργούς των προηγούμενων κυβερνήσεων και συγκεκριμένα από τους κ.κ. Λοβέρδο και Αρβανιτόπουλο.

«Η κ. Μπαζιάνα έχει όλα τα επιστημονικά εφόδια για να πάει σε μια θέση που προβλέπει αυξημένες υποχρεώσεις και όχι για να αποστρατευτεί ή να βολευτεί, όπως διατείνονται κάποιοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.