ΚΟΣΜΟΣ

Δηλώσεις του αρχηγού του Rocky Suhayda

Το αμερικανικό ναζιστικό κόμμα ελπίζει σε νίκη του Τραμπ

"Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς και για τη λευκή φυλή" δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αρχηγός του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος, Rocky Suhayda.
rock

"Θα πρέπει να αρχίσουμε να φερόμαστε πιο έξυπνα. Ετσι ώστε να πάψουν πλέον να μας χαρακτηρίζουν φανατικούς" δήλωσε ο ναζιστής πολιτικός, παροτρύνοντας με τον τρόπο αυτό τους ομοϊδεάτες του να σοβαρευτούν και να αρχίσουν να χτίζουν ένα κίνημα που θα επενδύσει πάνω στη λευκή εργατική τάξη και κυρίως τους άντρες, όπως αναφέρει σε άρθρο του ο Guardian.

"Δεν αρκεί να είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας, όπως είμαστε εδώ και δεκαετίες, πρέπει να γίνουμε κόμμα υποστήριξης των δικαιωμάτων των λευκών" είπε ακόμη ο Rocky Suhayda και πρόβλεψε ότι επόμενος πρόεδρος θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

trump-nazi-salute

Το Αμερικανικό Ναζιστικό Κόμμα ιδρύθηκε το 1959 από το George Lincoln Rockwell και αυτοπροσδιορίζονται ως Εθνικοσοσιαλιστές αν και όπως γράφουν στο site τους "προτιμάμε να λεγόμαστε Ναζί διότι με τον όρο 'εθνικοσοσιαλισμός' πολλοί αμερικανοί μπορεί να με μπερδεύουν με τους μαρξιστές".

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.