ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Το δράμα μιας γυναίκας στην τραγωδία της Αίγινας-Έχασε σύζυγο και κόρη!

Τη στιγμή της σύγκρουσής το κοριτσάκι πετάχτηκε στον αέρα και ο πατέρας προσπάθησε αμέσως να τη σώσει χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.
aig

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες άλλα και οι ανθρώπινες ιστορίες που γίνονται σιγά σιγά γνώστες αναφορικά με τη ναυτική τραγωδία που συγκλονίζει από το μεσημέρι το νησί της Αίγινας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στο κέντρο υγείας του νησιού, μια γυναίκα που επέζησε της τραγωδίας έχασε τον σύζυγό της άλλα και το μικρό της κοριτσάκι. Πρόκειται για μια γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία η οποία είχε παντρευτεί Έλληνα, ζει μόνιμα στην Ελλάδα και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάει για διακοπές με την οικογένειά της στην Αίγινα.

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από την ψυχραιμία της, κάτι που όμως πιθανόν σημαίνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος της τραγωδίας που την βρήκε.

Όπως ειπώθηκε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, τη στιγμή της σύγκρουσής το κοριτσάκι πετάχτηκε στον αέρα και ο πατέρας προσπάθησε αμέσως να τη σώσει χωρίς, όμως, να τα καταφέρει τελικά. Έτσι έσβησαν και οι δύό, αφήνοντας μόνη τη σύζυγο και και μητέρα.

Στο κέντρο υγείας της Αίγινας δεν παραμένει πλέων κανένας από τους πολύ ελαφρά τραυματίες, οι οποίοι αφού διαπιστώθηκε ότι είναι απόλυτα καλά στην υγεία τους, πήραν εξιτήριο και έφυγαν.

Πέντε σοβαρά τραυματίες διακομίστηκαν με ιπτάμενο δελφίνι που δεσμεύτηκε για την περίπτωση και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ανάμεσά τους και η κοπέλα του ακρωτηριάστηκε στο αριστερό της πόδι και ένας άντρας ο οποίος φέρει βαριά θλαστικά τραύματα στον λαιμό.

Σύμφωνα με τα όσα συζητούν μεταξύ τους κάτοικοι της Πέρδικας, το συγκεκριμένο ταχύπλοο τις δυο τελευταίες ημέρες έτρεχε συνέχεια στην περιοχή του κόλπου, κάνοντας ελιγμούς στη θάλασσα με ταχύτητα μάλλον απαγορευτική για το συγκεκριμένο σημείο.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.