ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις

Τουρκία: Χειροπέδες ακόμα και στον βασιλιά του Μπακλαβά

Συνεχίζονται οι αθρόες συλλήψεις στην Τουρκία όσων θεωρούνται από το καθεστώς Ερντογάν ως εμπλεκόμενοι στο πραξικόπημα και ύποπτοι ως συνεργάτες του ιεροκήρυκα Γκιουλέν. 
farukis

Ανάμεσα στα 187 εντάλματα σύλληψης επιχειρηματιών από την εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης βρίσκονται αυτά του προέδρου της τουρκικής ομοσπονδίας επιχειρηματιών και βιομηχάνων (TUSKON), αλλά και των δύο αδελφών που διοικούν τις αλυσίδες μπακλαβά «Γκιουλίογλου».

Ο Faruk και ο Nejat Güllü διαχειρίζονται δύο ξεχωριστές αλυσίδες εστιατορίων, όπου πωλούνται τα παραδοσιακά τουρκικά επιδόρπια. Ο δεύτερος δήλωσε πως ποτέ δεν θα υπερασπιζόταν μία τρομοκρατική οργάνωση και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Ο γενικός εισαγγελέας διέταξε επίσης την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των 187, διότι και αυτοί φέρονται να συνδέονται με το κίνημα του Γκιουλέν σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.

Κατά τη διάρκεια της ευρείας επιχείρησης από αστυνομικούς της διεύθυνσης οικονομικών εγκλημάτων συνελήφθησαν σήμερα 60 ύποπτοι, μεταξύ των οποίων επικεφαλής μεγάλων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.