ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε στο κενό από κολώνα της ΔΕΗ

Τραγικό τέλος για 41χρονο εργάτη στο Αγρίνιο

Ένας 41χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε κολώνα της ΔΕΗ, σε αγροτική τοποθεσία στη Νέα Αβόρανη Αγρινίου, όταν έπεσε στο κενό από ύψος περίπου δώδεκα μέτρων.

Ειδικότερα, ο άτυχος εργάτης ενώ βρισκόταν πάνω στον στύλο της ΔΕΗ κι εκτελούσε εργασίες συντήρησης, από άγνωστη αιτία, έσπασε ο στύλος και βρέθηκε στο έδαφος, πέφτοντας από ύψος περίπου δώδεκα μέτρων.

Ο 41χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αγρινίου.

Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για το θανατηφόρο ατύχημα

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό ατύχημα που συνέβη σήμερα, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα περίπου 8.30 το πρωί, στην περιοχή της Αβόρανης στο Αγρίνιου και που κόστισε τη ζωή σε εργαζόμενο εργολαβικού συνεργείου που εκτελούσε εργασίες στο Δίκτυο της περιοχής.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.