ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αφροαμερικανικής Ιστορίας

Τρομερή δωρεά του Μάικλ Τζόρνταν σε μουσείο

Ο Michael Jordan έδειξε για ακόμα μία φορά το άλλο του πρόσωπο. Αυτό του ανθρώπου που ενδιαφέρεται για τα κοινά και δεν εστιάζει μόνο στο μπάσκετ. Και όποιος αμφιβάλει για αυτό του το πρόσωπο δεν έχει παρά να μάθει την τελευταία του κίνηση, η οποία σίγουρα προκάλεσε εντύπωση.
mj

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, ο “Air” έκανε δωρεά 5 εκατ. δολάρια στο νέο Μουσείο Αφροαμερικάνικης Ιστορίας που ανοίγει το περίφημο Smithsonian. Την είδηση έκαναν γνωστή οι Ιθύνοντες του Μουσείου, το οποίο αναμένεται να ανοίξει στις 24 Σεπτεμβρίου, ανακοινώνοντας ακόμα ότι ένα τμήμα του Μουσείου στο κομμάτι της Αθλητικής Ιστορίας θα πάρει το όνομα του Michael Jordan ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης. Ο “Air” μάλιστα δεν έμεινε σε αυτή του την κίνηση, παρά δώρισε και μία από τις φανέλες που φόρεσε στους Τελικούς του 1996 κόντρα στους Seattle Supersonics για την συλλογή του Ιδρύματος.

“Είμαστε ευγνώμονες στον Michael Jordan και την στήριξή του. Το δώρο του θα βοηθήσει τους επισκέπτες του Μουσείου να εξερευνήσουν το πώς ο αθλητισμός χρησιμοποιήθηκε για να ξεπεραστούν εμπόδια kai ως ένας τρόπος για να κερδηθεί πλήρης συμμετοχής στην Αμερικανική Κοινωνία” δήλωσε ο Διευθυντής του Μουσείου Lonnie Bunch.

Πηγή: nba.sport24.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.