Neo

Τσίπρας όπως Ιούδας, Αλαβάνος όπως… Ιησούς!

Ο Αλέκος Αλαβάνος πάντα χρησιμοποιούσε περίεργα… λεκτικά σχήματα για να τοποθετηθεί, ωστόσο χθες μάλλον το παράκανε.
alavanos-tsipras

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», συνέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα με τον προδότη Ιούδα και τον εαυτό του με… τον Ιησού, κληθείς να αποτιμήσει την επιλογή του να αναδείξει το 2008 σε πρόεδρο του Συνασπισμού τον νυν πρωθυπουργό. «Προσωπικά, έκανα μία κίνηση όχι περισσότερο άστοχη από τον Ιησού, που έβαλε τον Ιούδα στους 12 μαθητές του και αυτός τον πρόδωσε», είπε ο βετεράνος πολιτικός της Αριστεράς, ξεχνώντας, προφανώς, ότι ο Ιησούς, βάσει της Καινής Διαθήκης, ήξερε πολύ καλά όταν ενέτασσε στους μαθητές του ότι ο Ιούδας θα τον προδώσει, αλλά και ότι κάποιος έπρεπε να το κάνει κι αυτό για να φτάσουμε στην Ανάσταση…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Μια πόλη που τη λένε… ΣΥΡΙΖΑ – 37 βουλευτές με 406 ακίνητα – Ρεκόρ ο Στρατούλης με 19 ιδιοκτησίες
  Μία πόλη 406 ακινήτων θα μπορούσαν θεωρητικά να συγκροτήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν μπορούσαν να συγκεντρώσουν πλάϊ-πλάϊ τις ιδιοκτησίες τους. Και βέβαια ο «πρώτος του χωριού» λογικά θα ήταν ο κ. Στρατούλης που κατέχει 19 ακίνητα, αλλά αρνείται «για λόγους αρχής» να πληρώσει το χαράτσι.(Δείτε το σχετικό video)
  Αίσθηση προκαλεί η περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό έτος του 2012, καθώς η πλειοψηφία εμφανίζεται σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο Δεκέμβριο, να έχει πάνω από 10 ακίνητα ο καθένας ενώ δεν λείπουν και ηχηρές περιπτώσεις όπου βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ακόμα και 19 ακίνητα. Το σύνολο των ακινήτων 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται σε σύνολο τα 406, ανεβάζοντας τα κατακεφαλήν ακίνητα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επίπεδο “προνομιούχων” πολιτών.
  Στα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη στις 3 Απριλίου του 2013 στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους.
  τα ακίνητα και το μαγικό νούμερο “11″
  1. Παναγιώτης Κουρουμπλής: 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ
  2. Δημήτρης Στρατούλης: 19 ακίνητα.
  3. Νικόλαος Βούτσης: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά).
  4. Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια: 15 ακίνητα,
  5. Σταθάκης Γεώργιος: 11 ακίνητα,
  6. Δημήτρης Παπαδημούλης: 11 ακίνητα.
  7. Αλέξης Μητρόπουλος: 12 ακίνητα
  8. Βασιλική Κατριβάνου: 4 ακίνητα(με υψηλή κυριότητα),συνδικαιούχος σε άλλα 7(σύνολο 11).
  9. Θεανώ Φωτίου: 11 ακίνητα, εκ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο
  10. Ρένα Δούρου: 9 ακίνητα.
  11. Γιάννης Δραγασάκης: 6 ακίνητα,
  12. Κουράκης: 6 ακίνητα
  13. Κοντονής Χαράλαμπος: 7 ακίνητα,
  14. Κριτσωτάκης Μιχαήλ: 10 ακίνητα, συνδικαιούχος σε πάνω από 20 άλλα.
  15. Αλεξόπουλος Απόστολος: 11 ακίνητα,
  16. Καφαντάρη Χαρούλα: 5 ακίνητα και συνδικαιούχος σε άλλα 7,
  17. Γεροβασίλη Ολγα: 8 ακίνητα.
  18. Χατζηλάμπρου Βασίλης: 11 ακίνητα
  19. Καραγιαννίδης Χρήστος: 8 ακίνητα.
  20. Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα
  21. Αποστόλου Ευάγγελος: 8 ακίνητα,
  22. Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Εφη: 5 ακίνητα.
  23. Διακάκη Μαρία: 5 ακίνητα
  24. Αμανατίδης Ιωάννης: 2 ακίνητα,
  25. Χαραλαμπίδου Δέσποινα: 11 ακίνητα
  26. Γαιτάνη Ιωάννα: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα.
  27. Μαρία Τριανταφύλλου: 5 ακίνητα.
  28. Δημήτρης Κοδέλας: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 8.
  29. Χρήστος Μαντάς: 12 ακίνητα.
  30. Νίκος Μιχαλάκης: 17 ακίνητα.
  31. Στέφανος Σαμοΐλης: 16 ακίνητα.
  32. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα.
  33. Νίκος Συρμαλένιος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα.
  34. Κωστής Δερμιτζάκης: 18 ακίνητα.
  35. Θανάσης Πετράκος: 8 ακίνητα.
  36. Αιχάν καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα.
  37. Αφροδίτη Σταμπουλή: 13 ακίνητα.

 2. ΟΙ …ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ’’ , ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΙ

  Φίλησε το χέρι του ‘’γνωστού’’ παππά, ο Αλέξης,
  αμόλησε το περιστέρι , των Θεοφανείων και ‘’πήρε το εισιτήριο’’ για την πρωθυπουργία των καλογήρων, ο ΑΘΕΟΣ!
  *Συκοφάντησε και εξύβρισε και τον Θεό ! ακόμη, αυτόν που δεν πιστεύει. Κατάφερε σέρνοντας , γλείφοντας και ξεπουλώντας συνειδήσεις και ιδεολογίες(αν είχε ποτέ), να κινήσει το ενδιαφέρον των αδίστακτων διεθνών νταβατζήδων, ώστε σήμερα και προκειμένου να ‘’κτυπήσει’’ την Γερμανία και την Ευρώπη, χρησιμοποίησε την μικρή και φτωχή πατρίδα μας σαν… υπομόχλιο καταστροφής, συνθλίβοντας και καταστρέφοντας τα πάντα.
  *Μας οδήγησε στην ‘’αιώνια’’ υποδούλωση και φτώχια, χωρίς καμιά ελπίδα και προοπτική. Εξαπάτησε και ΕΞΑΠΑΤΑ κάθε λιγόψυχο και κάθε κακόψυχο και συνεχίζει, αγράμματος, εμπαθής και ασυνείδητος την καταστροφική πορεία της πατρίδας μας, εξυπηρετώντας τα ‘’αφεντικά’’ του και την μικροψυχία του.

  *Ποιος ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος, που επέλεξε σχεδόν πραξικοπηματικά να επιβάλλει τον Τσίπρα στην ηγεσία του Σύριζα;
  **Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
  Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κατσώνη , ο Παύλος Τσίπρας συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη ) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου, συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου.
  Έτσι έμαθε τον
  μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

  *Αυτό είναι μόνο ..το προσόν του Αλέξη, που αρκεί για να σώσει την Ελλάδα των παιδιών μας?
  Δηλαδή, η οργανωμένη επί χρόνια ,εγκληματική προσπάθεια των απόκληρων ‘’καλογήρων’’ να έχουν λόγο στην εκλογή και επιλογή της εκάστοτε εξουσίας, όπως και επί τουρκοκρατίας συνεχίζεται μέχρι και σήμερα
  ‘’Καλογεροντική’’ επιλογή και συμμετοχική εξουσία……???
  ΣΧΟΛΙΟ: Αν λοιπόν, έτσι έγιναν τα πράγματα και αυτός είναι ο σημερινός μας κυβερνήτης, γιατί παραπονούμαστε και αγανακτούμε που μας ‘’ΚΛΕΒΕΙ’’ συνειδητά και ισχυρίζεται ότι εμείς του δώσαμε, με την ψήφος μας, το δικαίωμα και την δυνατότητα να μας ξεπουλήσει κυριολεκτικά.
  *Εμείς του δώσαμε ‘’δικαίωμα’’ να μας βγάλει τα σπίτια στον πλειστηριασμό, τα σπίτια αυτά, που δώσαμε και δίνουμε το αίμα μας για να ξεπληρώσουμε? ?
  *Εμείς συμφωνήσαμε να μας φορολογήσει με ΝΕΟ ΕΝΦΙΑ?
  *Εμείς συμφωνήσαμε να υπογράψει ΝΕΟ μνημόνιο και μάλιστα αυξημένο πολλαπλά λόγω ανικανότητας ηλίθιας απόπειρας ‘’κουτσαβακισμού’’ στους Ευρωπαίους?
  *Εμείς συμφωνήσαμε να επιβάλει όλα αυτά τα γενοκτόνα μέτρα εθνικού ξεριζωμού?
  *Εμείς συμφωνήσαμε να φορολογήσει τη γή μας και τις ιδιοκτησίες μας, για να τα εγκαταλείψουμε, ώστε να τα πάρουν οι ξένοι ‘’για ένα κομμάτι ψωμί’’ και ταυτόχρονα να αποτρέψουμε την επιστροφή των νέων στην επαρχία, που θα αποτελούσε σωτήρια λύση για ένα μεγάλο μέρος νέων ανέργων και ταυτόχρονα θα αυξάναμε την αγροτοπαραγωγή μας και το εθνικό μας εισόδημα?
  ΟΛΑ αυτά και άλλα πολλά ακόμη ισχυρίζεται ο ‘’εν αγνοία του’’ πρωθυπουργός εις τρόπον ώστε να μας θεωρεί και ηλίθιους και ανθέλληνες.
  Συμφωνούμε ΟΛΟΙ ότι η συμπεριφορά του αυτή, τον χαρακτηρίζει σαν εθνοκτόνο, επικίνδυνο ανθέλληνα και πολιτικό ΑΠΑΤΕΩΝΑ ?
  Αλήθεια τι ‘’ΚΕΡΔΟΣ’’ έχουν οι Αμερικάνοι που τον έκαναν πρωθυπουργό?
  Μήπως για να καταστρέψει την Ελλάδα ώστε να γίνουμε ‘’ΕΓΧΡΩΜΟ’’ κράτος μέλος της Ε.Ε ?
  ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ?
  Μήπως θα τους έλεγε? …. και τάς τραπέζας ανέστρεψε και τοις τάς περιστεράς πωλούσιν είπεν: άρατε ταύτα έντεύθεν μη ποιείτε τον οίκον του πατρός μου οίκον έμπορίου,

 3. Δεν ξέρω τι είδους ανάσταση περιμένουμε.
  Πολιτικά θα έπρεπε να επιδιώξουμε την εκλογική κατεδάφιση του ψευτοφαινομένου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ για με τίποτε απόςα έκανε και κάνει δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια , την πρόοδο η την ριζοσπαστική αλλαγή των κακών μας συνηθειών .
  — και ποιούς να ψηφίσουμε; θα ρωτήσετε !
  Βάλτε πρώτα στην Βουλή το ΚΙΝΗΜΑ ΔΞΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ που από την αρχή και στην βάση του με αρχές και βασικά παραδείγματα και συμβολισμους , οπως την ιδια την συμπεριφορά των συνεργατών του ΓΑΠ που έμειναν πιστοί στις ιδέες των Αλλαγών .
  Οι άνθρωποι αυτοί σαν πρωην υπουργοί και βουλευτές θα μπορούσαν να ειχαν καταλάβει όσες καρεκλες και θέσεις ήθελαν για να προστεθούν στις τάξεις ενός οποιουδήποτε ταλλού κόμματος ….
  Αυτοί που έμειναν λοιπον, αποτελουν μέ να και με σας τους αγνούς , ενεργούς πολίτες την βάση για να χτιστεί η ελπίδα με όραμα για το αύριο .
  Να υπάρξει ενας φάρος στην Βουλή για να μας προσδιορίζει το πολιτικό μας στίγμα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.