ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μας παρέσυρε η Ν.Δ. για το ΕΣΡ»

Β. Λεβέντης: Να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο

Την άποψη ότι πρέπει να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Για αυτό το λόγο, είπε ο κ. Λεβέντης, είναι επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση του ΕΣΡ.
leventis

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης απεύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει σχετική δράση, ώστε να λυθεί άμεσα το ζήτημα του ΕΣΡ γιατί η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο είναι βεβαρημένη και πρέπει να μπει τάξη.

Ο κ. Λεβέντης παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος υιοθετώντας τη γραμμή της σκληρής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και στην έλλειψη συναίνεσης στη διάσκεψη των Προέδρων παρασυρόμενος από την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ να ματαιώσει το σχέδιο αδειοδότησης της κυβέρνησης. Η έλλειψη συμφωνίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής άφησε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά με το δίλημμα: ή δεν κάνουμε τίποτα ή αποφασίζουμε να προχωρήσουμε αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες ο ίδιος. Τέλος, ο κ. Λεβέντης διαφώνησε με την ύπαρξη οικονομικών και μόνο κριτηρίων για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τάξης στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο σε στιλ καναλάρχη Κουρή θα είναι το τίμημα της υποστήριξης του Λεβέντη προς ΣΥΡΙΖΑ.
  Απ´ ότι ξέρουμε χοντρικά , το συγκρότημα του Κουρή εχει αγοράσει το κανάλι που άρμεξε από τις «συχνότητες του Ελληνικού Δημοσίου » και για πολύ καιρό ο Βασίλης Λεβέντης.
  Γιά να απλοποιηθούν τα πραγματα …. να και τα γεμιστά :
  «Τραπέζι με γεμιστά και θαλασσινά στρώνει για τον Αλέξη Τσίπρα και την Περιστέρα Μπαζιάνα ο Βασίλης Λεβέντης.Η πρόσκληση σε δείπνο -που αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης- έρχεται ως «επιστέγασμα μιας φιλίας που άρχισε με την ψήφιση της απλής αναλογικής», αναφέρει ο αρθρογράφος».
  Βεβαίως και η καθυπηγήτρια τουΜετσβείου Πολυτεχνείου θα είναι παρούσα , ύστερα από την μετάθεση που της δώρησε ο Υπουργός Παιδείας από τα ΑΤΕΙ Κοζάνης , ύστερα από μισό σχολικό χρόνο που υπηρέτησε εκεί!
  Τώρα θα δώσει ο ίδιος υπουργός δίπλωμα στην Νατάσα ;
  οχι την Καραμανλή στην οποία έδωσε δίπλωμα «ιατρού» ο ανδρας της ,
  αλλά στην κυρία Λεβεντη ο Φίλης !
  ναι ! Ίςως ίσως της παραχωρήσει αριστείον » στα γεμιστά » που θα δοκιμάσουν στο γεύμα της συμφωνίας .

  • Uncle. K 13:49 10/08/2016

   Ζήλια! «Τήν έχεις η δεν την έχεις» αυτή είναι η ερώτηση», έγραφε ο μακαρίτης. Η Ζήλια αγόρι μου είναι κληρονομική και άμα τήν έχεις σου μένει κουσούρι σ” όλη σου την ζωή.
   Δεν σού μένει; Μπορείς εσύ να φας περιστέρι. Δεν μπορείς. You can not afford it.So simple is that. Και μάλιστα θηλυκό, ούτε σε φωτογραφία δεν έχεις νά δείχνεις στους φίλους σου και να λες ότι το»έριξες» την προηγούμενη. Το κάμνετε η δεν το κάμνετε , οι μάγκες τής Αθήνας.; Το κάμνετε.
   Ο Λεβέντης πάλι. Αλήθεια τι γίνεται με τον Λεβέντη, Die Sache ist die….ο Λεβέντης έχει ύψος, παλιός σημαιοφόρος, και στέκεται σ” αυτό, έχει αυτό που λέμε»bon sensé» στην πολιτική. Κάμνει η δεν κάμνει για Προέδρος της Δημοκρατίας; Κάμνει! Πάει τέρμα το ψάξιμο τον έχετε μπροστά σας τον επόμενο Προέδρο.Αυτόν θέλει ο Λαός

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.