ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηνύματα κομμάτων και αρχηγών

«Βροχή» τα συγχαρητήρια στην Άννα

Πολιτικοί αρχηγοί και κόμματα εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην Άννα Κορακάκη για τον Ολυμπιακό της θρίαμβο.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στην κατηγορία του πιστολιού 25 μ. του αθλήματος της σκοποβολής», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επιτυχία της Ελληνίδας αθλήτριας έχει ιστορικές διαστάσεις, καθώς κατάφερε να κατακτήσει 2 μετάλλια στην ίδια Ολυμπιάδα. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην οικογένειά της και ιδιαιτέρως στον πατέρα και προπονητή της, οι οποίοι στήριξαν την αθλήτρια στον δρόμο για το ιστορικό της κατόρθωμα», σημειώνει το κυβερνών κόμμα.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Πολλά συγχαρητήρια σε σένα, στον προπονητή σου, στην οικογένεια σου και όλους όσοι σε στήριξαν ειλικρινά για την κατάκτηση του χρυσού και χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η μεγάλη αυτή επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που συνάντησες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σου. Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες.

«Άννα μπράβο, μπράβο, μπράβο.Θα μου επιτρέψεις τον ενικό. Η νίκη σου, να ξέρεις, ήταν σπουδαία. Όχι μόνο για σένα και τους ανθρώπους σου αλλά και για τη χώρα. Μια κοινωνία που θέλει να πιστέψει πάλι στον εαυτό της και εσύ της δείχνεις το δρόμο. Προσπάθεια χωρίς θόρυβο! Το μόνο που θα σου ζητούσα -και με συγχωρείς για το θάρρος- θα ήταν όταν περάσουν οι μέρες της χαράς και της ξεκούρασης, να διηγηθείς στους Έλληνες -σε όλους εμάς- τον παιδεμό σου όλες αυτές τις ώρες, όλα αυτά τα χρόνια. Να ακούσει και η πολιτεία και να διδαχθεί. Να καταλάβουν όλοι, και εμείς και η γενιά σου, ότι οι αληθινές κορφές δεν χαρίζονται, κατακτώνται.Χόρεψε, λοιπόν, πάνω στο φτερό του καρχαρία, που λέει και ο ποιητής μας, και όταν κατέβεις, πες μας», έγραψε στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:18 10/08/2016

    Είδαμε χθές στο Ρίο ντε Τζανέιρο μαζί με τον Υπουργό Κοντονή που βούλιαξε τον Ελληνικό Αθλητισμό κυρίως το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, την πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Φάνη Πετραλιά, την Κατερίνα Λέχου, τον Σπύρο Καπράλο και άλλους κηφήνες τα έξοδα των οποίων καλείται να τα πληρώσει ο φτωχός Ελληνικός Λαός.Όλοι αυτοί που πήγαν μέσα στην κατάσταση χρεοκοπίας της Ελλάδας στην Βραζιλία είναι άξιοι φτυσίματος.
    Διακοπές αλλά στην Ελλάδα κάνουν ο Τσίπρας και ο Καμμένος.Ή χώρα είναι ακυβέρνητη, διαλύεται, πορεύεται χρεοκοπημένη, οι λαθρομετανάστες εισβάλουν από παντού έτοιμοι να κλέψουν και να σκοτώσουν, και αυτοί οι δύο καλοπερνάνε.Θα γυρίσουν κάποια στιγμή από τις διακοπές και θα αρχίσουν πάλι να λένε τις γνωστές παπαρολογίες για δουλειά, προσπάθεια και νέο ξεκίνημα.

  2. ELLHNAS. 20:35 10/08/2016

    Όσα χρυσά μετάλια και να πάρει η Κορακάκη και οι άλλοι Έλληνες Αθλητές, η Ελλάδα δεν αξίζει πιά τίποτα.Είναι μια χώρα μπορντέλο, ένα χωνευτήρι λαθροισλαμιστών, πραγματική σκαταποθήκη της Ευρώπης, μια αποικία χρέους, ένα προτεκτοράτο της Μέρκελ, του Σόρος, του Σόιμπλε, των Αμερικανών.Έχι ακόμα την ατυχία η Ελλάδα να την κυβερνούν δύο χαφιέδες, δύο προδότες και δοσίλογοι, δύο φτηνοί πολιτικοί τενεκέδες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.