ΚΟΣΜΟΣ

Η πραγματική αγάπη δεν πεθαίνει

Ζευγάρι ηλικιωμένων πρέπει να ζήσει χωριστά μετά από 62 χρόνια και ξεσπά σε λυγμούς

Μία φωτογραφία που αποδεικνύει πως η πραγματική αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ κάνει το γύρω του κόσμου τις τελευταίες μέρες στα social media.
oldcoup2

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, οι οποίοι είναι 62 χρόνια αχώριστοι, ξεσπούν σε λυγμούς την ώρα που πρέπει να αποχαιρετιστούν, καθώς δεν μπορούν να είναι στον ίδιο οίκο ευγηρίας.

Συγκεκριμένα, ο Γουόλφ και η Ανίτα Γκότσαλκ είναι παντρεμένοι 62 ολόκληρα χρόνια, έχοντας δημιουργήσει μία μεγάλη αγαπημένη οικογένεια. Επειδή, όμως, το γραφειοκρατικό σύστημα της Βρετανίας δεν επιτρέπει σε παντρεμένα ζευγάρια να βρίσκονται στον ίδιο οίκο ευγηρίας, οι δυό τους μένουν χωριστά.

oldcoup1 oldcoup3

Έτσι κάθε δύο μέρες κάποιο μέλος της οικογένειας πηγαίνει τον έναν στον άλλον, διανύοντας μία απόσταση περίπου 40 λεπτών. Η εγγονή τους, Άσλει αναφέρει στην Daily Mail πως το να μην βλέπονται κάνει κακό στην υγεία τους, ενώ κάθε φορά που είναι να χωριστούν... κλαίνε.

Η εγγονή τους, μάλιστα, παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανέλαβε αυτό το έργο... το να φέρνει κοντά κάθε δύο μέρες το αγαπημένο ζευγάρι.

«Κλαίνε κάθε φορά που βλέπει ο ένας τον άλλον και αυτό μου ραγίζει την καρδιά», είπε η εγγονή τους
.
Ο στόχος της ανάρτησής της ήταν να να τη δει η τοπική κοινότητα και να βρεθεί τρόπος οι δυο τους να ζήσουν ξανά μαζί. Αυτό που δεν φανταζόταν η 29χρονη ήταν ότι το ποστ θα γινόταν viral και είδηση σε όλο τον κόσμο με χιλιάδες κοινοποιήσεις και μηνύματα συμπαράστασης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Σε ΤΙ απάνθρωπο κόσμο ζούμε; Τι είδους κόλαση είναι αυτή που έχουμε χτίσει;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.