ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια: Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο – Το …διάβα σκληραίνει

Σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα βρεθεί αυτή τη βδομάδα η Αφροδίτη προκαλώντας αναταράξεις θετικές και αρνητικές στις ζωές μας. Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από το matrix24.gr.
Esoteric atmosphere

Κριός

Ο βαθύτερος εαυτός σου θέλει να αγαπήσει πέρα από κάθε ανθρώπινο όριο – γιατί έτσι, βρε αδερφέ! Γιατί είσαι Κριός και δε σου αρέσουν τα ημίμετρα, άσε που το να είσαι πρώτος/η είναι η φύση σου. Ο βαθύτερος εαυτός σου θέλει να ερωτευτεί και να ξεφύγει, να ζήσει παραμύθια, να γράψει ερωτική ιστορία, και ως εδώ περίφημα, το έχεις. Ο βαθύτερος εαυτός σου θέλει να συγχωρέσει και να περιθάλψει. Χμ. Μπορείς; Ασφαλώς ναι. Αίμα σου και κομμάτι της ζωής σου αποτελεί όποιος/α μπορεί να σε κοιτάζει στα μάτια και να σε κάνει ικανό/ή για το ακατόρθωτο. Ο,τιδήποτε άλλο, ξεριζώνεται. Σε ανοιχτό χειρουργείο. Χωρίς αναισθητικό. Παίζει κι ένας Πλούτωνας στον τομέα της Εικόνας σου, να μη στο πω; Να σε αφήσω να σε βρει έτσι, απροειδοποίητα;

 

Ταύρος

Ακόμα και ο πιο «φέεεεεετα» Ταύρος εκεί έξω πρέπει να έχει λογικά καταλάβει ότι διανύουμε μία περίοδο ριζικών αλλαγών και ραγδαίων ανακατατάξεων. Το ότι ακόμα υπάρχει ένα ανθυποπαραθυράκι στην καρδιά σου για κείνη την πλατωνική ιστορία που διαρκεί εφτάμιση ζωές, λοιπόν, δεν είναι καλό. Διότι ναι μεν ο Δράκουλας του Κόππολα ήταν συγκλονιστικός όταν έλεγε στη Μίνα «διέσχισα ωκεανούς χρόνου για να σε βρω», αλλά ΔΙΕΘΕΤΕ και ωκεανούς χρόνου, βρικόλακας άνθρωπος! Εσύ, μία την έχεις τη ζωή, αυτήν εδώ, και δεν είναι πρόβα τζενεράλε, χαρά μου, οπότε ζήσε τη!

 

Δίδυμοι

Για όλους τους ανθρώπους έρχεται η νύχτα που πήρε το φανατικό διώκτη χριστιανών Σαούλ και τον έκανε απόστολο των εθνών Παύλο ώσπου να ανοιγοκλείσει τα μάτια του. Η συγκυρία της μύησης στη περίπτωσή σου είναι ένας έρωτας από το παρελθόν ή το φιλικό σου κύκλο είναι τόσο larger than life που είναι αδύνατον να αγνοηθεί πια – είναι αυτό που θέλεις, είναι το μόνο που έχεις! Ενεργοποιούνται πανίσχυρα ο 2ος και ο 8ος οίκος σου, άξονας βαρύτατος και πολύ σημαντικός. Ναι, αν τολμήσεις το άλμα της πίστης τα πράγματα είναι υπέροχα, αλλά και πολύ σοβαρά. Διάβασε τα χείλη μου: Δεν. Είναι. Το. Συνηθισμένο. Σου. Τσιλιμπούρδισμα. Όχι.

Καρκίνος

Όταν το διάβα σκληραίνει (άλλα θέλεις να κάνεις κι άλλα σου επιτρέπονται) ο/η Καρκίνος διαβαίνει. Για την ακρίβεια, πάρε τον έρωτα και φύγετε. Μία παραθαλάσσια απόδραση έστω και για ένα Σαββατοκύριακο, μπορεί να κάνει θαύματα για να μετριάσει την ένταση των ημερών, ή ακόμα και να τη μετασχηματίσει σε υπέροχο σεξ από αυτό που κάνει ο άνθρωπος όταν δεν έχει φουρτούνες στο κεφάλι του. Κι όταν λέμε ότι το διάβα σκληραίνει, το εννοούμε. Να, να, εδώ, βλέπεις; Αφροδίτη και Κρόνος, σε ένα ωραιότατο, εκρηκτικό ταυ τετράγωνο. Ο Έρωτας, αν δεν είναι να σου αλλάξει τη ζωή και να του αλλάξεις κι εσύ τη δική του, καλύτερα να μην είναι καθόλου. Συμβιβασμοί τέλος.

 

Λέων

Τι Νόημα έχει ο/η Άλλος/η στη ζωή σου, αν δεν είναι να γίνει αίμα, οικογένειά σου, στιγμή της καθημερινότητάς σου; Τι Νόημα έχει αν δεν μπορείς να του/της επικοινωνήσεις τη σκοτεινιά της ψυχής σου, όταν είναι ο/η μόνος/η που μπορεί να φέρει τον ήλιο; Τι Νόημα έχει, ακόμα και να μένετε μαζί, αν δεν ζείτε μαζί; Αν διαφορετικές δραστηριότητες μέσα στην ημέρα δεν σας φέρνουν κοντά σε ένα βραδινό τραπέζι να τις μοιραστείτε; Ξέρεις, αυτά τα αργά βραδινά στην κουζίνα όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται, που κάνουν το ξαναζεσταμένο στα μικροκύματα φαγητό να μοιάζει γκουρμεδιά, επειδή απέναντί σου στέκεται και σου χαμογελάει κουρασμένος/η ο/η άλλος/η.

 

Παρθένος

Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Το κοινό έχειν με το σύντροφο μπορεί να γίνει εκρηκτικό – κοινά χρήματα, κοινές υποχρεώσεις, χρέη κλπ, όλα τα πράγματα του είδους πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Η άλλη ανάγνωση αυτού του εκρηκτικού τετραγώνου αγάπες μου, είναι το Όχι Πια Φίλοι, Μόνο Σεξ. Η kinky, sexy πλευρά σου αναδύεται απαιτητική και πανίσχυρη. «Πόσο ακόμα, θα σ΄αγαπώ δίχως σώμα;» λέει η Αρβανιτάκη. Καθόλου, είναι η απάντηση. Αν ο έρωτας δεν είναι σωματικός, απολαυστικός και υπέροχος, δεν σε αφορά. Τελεία, και τέλεια (να μην την πω τη γνώμη μου;)

 

Ζυγός

Η ακατανίκητη έλξη να κλειστείς στον κόσμο σου και να μη βγεις ξανά στον αιώνα τον άπαντα ζει και βασιλεύει! Η πραγματικότητα, η ρουτίνα, η καθημερινότητα, γίνονται τέρατα πιο μισητά κι από τη Λερναία Ύδρα. Θέλεις έρωτα, όνειρο και παραμύθι στην καθημερινότητά σου. Έχεις ανάγκη από ομορφιά, αισθητική και καλαίσθητους, καλλιεργημένους ανθρώπους, έχεις, έχεις…Εγώ πάλι, σου έχω νέα. Σε όλα τα παραμύθια που σέβονται τον εαυτό τους, πρώτα κατατροπώνονται οι δράκοι και μετά φεύγουν ευτυχισμένοι οι ήρωες στο ηλιοβασίλεμα, να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Κοινώς, έχεις δουλίτσα μπροστά σου.

 

Σκορπιός

Το τι θέλει η καρδιά σου και το τι σου σερβίρει η άτιμη καθημερινότητα άστο να μην το συζητήσουμε, διότι κι εγώ Σκορπιός είμαι και εμπλέκομαι τόσο συναισθηματικά όσο και νευρολογικά – κι έχω κι άλλα τέσσερα ζώδια να γράψω, αμαρτία να τους χαντακώσω επειδή νευρίασα, καταλαβαίνεις. Πάντως, με την παρουσία Ποσειδώνα στον ερωτικότατο 5ο ηλιακό μας οίκο, ο Έρωτας είναι βεληνεκούς Λάνσελοτ και Γκουήνεβιρ του-λά-χι-στον. Αν είναι ο επίσημος έρωτας, ο ανεπίσημος, ο απαγορευμένος, ο κατατρεγμένος, ο σωστός, ο λάθος, η ψυχούλα σου το ξέρει. Κι εγώ επίσης ως αστρολόγος, αλλά το έχω ως αρχή να μην ξεμπροστιάζω κόσμο. Θα μου πεις «Εσύ θα με ξεμπροστιάσεις καλή μου; Εδώ κοτζάμ τετράγωνο, της Κορέας γίνεται». Όντως, η καθημερινότητά σου έρχεται τα πάνω κάτω από ηλεκτροφόρες πληροφορίες και δεδομένα. Ο δε κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, στον τομέα της επικοινωνίας, σου θυμίζει πως είσαι το αγαπημένο του παιδί θυμίζοντας σε όλους τους άλλους πως όποιος δεν συμμαχεί μαζί σου αυτή την περίοδο είναι μάλλον αυτοκτονικός.

 

Τοξότης

Ο/Η καλός/ή σου σε προστατεύει και σου παρέχει τον ουρανό με τα άστρα, και του Αβραάμ και του Ισαάκ τα καλά. Ως εδώ λαμπρά. Το πράγμα σκοτεινιάζει αν εσύ έχεις συνηθίσει στη φροντίδα και την καλοπέραση και δεν κουνάς ούτε το χεράκι σου όχι για τη σχέση αυτή καθεαυτή, αλλά ούτε για την καθημερινότητά σου. Διότι, τα ροζ γυαλιά που φοράει το έτερό σου ήμισυ, θα βγουν. Και πόσο πιστεύεις ότι θα συνεχίσει να σε συγχωρεί, να σε αθωώνει πάντα, να σε στηρίζει και να σε δικαιολογεί;  Σχεδόν καθόλου, μας βροντοφωνάζει το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Το θέμα «χρήματα και πόροι» έχει χαλάσει περισσότερες σχέσεις και γάμους από όσο θέλεις να ξέρεις, πίστεψέ με, είναι δε ο άξονας που κατ΄εξοχήν ενεργοποιείται στο ωροσκόπιό σου αυτή την εβδομάδα.

 

Αιγόκερως

Τον «Δον Κιχώτη» τον έχεις υπ’ όψιν σου; Αν ναι, μπράβο, με συγκινείς – αν όχι, ανοίγουμε και καμιά λογοτεχνία, μόνο με τη Ναυτεμπορική δεν κάνουμε δουλειά! Εν πάση περιπτώσει, ο Δον Κιχώτης κάποια στιγμή ερωτεύεται την κοντοστρούμπουλη και αθυρόστομη χωριάτισσα Δουλτσινέα. Λόγω του «φεύγα» που τον διέπει, εκείνος τη βλέπει ουρί του παραδείσου και πιο ευαίσθητη από μίσχο λουλουδιού. Της μιλά δε και ανάλογα. Και μόλις σου περιέγραψα τι σου κάνει, εν καιρώ πολέμου, το τετράγωνο του κυβερνήτη σου, Κρόνου, προς την Αφροδίτη. Ναι, ο κίνδυνος η πραγματική Δουλτσινέα να σε σκυλοβρίσει και να σου πετάξει βρωμόνερα είναι πάντα πραγματικός – αλλά είσαι τόσο ερωτευμένος/η βρε Αιγόκερε, που πόσο σε νοιάζει στην τελική;

 

Υδροχόος

Πάντα είχες την αστειότερη των σχέσεων με το θέμα «χρήμα», όχι τώρα που ερωτεύτηκες κιόλας! Οπότε ναι, η φάση «το αφεντικό τρελάθηκε» όπου εσύ κερνάς όπου σταθείς κι όπου βρεθείς και με το τελευταίο σου δίευρο αντί να πάρεις ψωμί για την επομένη τον/την κερνάς μπύρα στα happy hours είναι κάτι που θα περιμένουμε όλοι να τελειώσει, κοιτώντας με εγκαρτέρηση τα γύψινα στο ταβάνι. Παράλληλα, οι μέρες σε ευνοούν για μία αναθεώρηση των αξιών σου ως προς το λιγότερο επαναστατικό και περισσότερο ανθρωποκεντρικό – αυτά σε σένα, ξέρεις, ισχύουν και στα ερωτικά σου. Μην καταλήξεις σαν αυτούς που θέλουν να σώσουν πχ τους αστούς και να τους φέρουν σε θεογνωσία, αλλά ταυτόχρονα τους σιχαίνονται. Για να αλλάξεις οποιονδήποτε πρέπει πρώτα να τον αγαπήσεις.  

 

 

Ιχθείς

Κατ΄αρχήν θέλω να λάβεις σοβαρά τη δέσμευσή μου ότι δεν πρόκειται να σε αφήσω να καταλήξεις σαν την Αστέρω στις σπηλιές – μαζί εδώ θα το περάσουμε το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Μην κοιτάς που ψάχνω τριγύρω, είναι που αναζητώ έναν/μία Παρθένο να του δώσουμε καλού κακού τις πιστωτικές σου, και να μας τις ξαναδώσει αρχές Νοεμβρίου.  Κατά τα άλλα, θα ξεκινήσεις να μαζεύεις και να φροντίζεις αδέσποτα. Είναι η λύση για να σταματήσεις να μαζεύεις και να περιθάλπεις ξέμπαρκους/ες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και θα σε απομυζήσουν πριν πάνε παρακάτω. Βεβαίως, με τη σύνοδο αυτή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ο/η Ένας/Μία που προορίζεστε να είστε για πάντα μαζί. Μέχρι να βεβαιωθούμε όλοι ότι έτσι είναι, όμως, θα ακολουθείς τις ανωτέρω τακτικές προφύλαξης!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.