ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο – η ώρα της συγκομιδής!

Εβδομάδα ηλιακής έκλειψης στην Παρθένο αυτή που ξεκινά και το matrix24 σας ενημερώνει πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά σας.
zodia

Κριός

Θέματα υγείας, καθημερινότητας, άσκησης και διατροφής έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν επιτακτικά να ασχοληθείς με τη Γη σου, δηλαδή με το Σώμα σου. Παράλληλα, ένας καινούργιος έρωτας ίσως σου χτυπά τώρα την πόρτα, ενώ θα χρειαστεί να βάλεις φρένο σε αυτά που θέλεις να κάνεις με βάση το τι μπορείς και τι όχι.

Ταύρος

Ένας έρωτας μπορεί τώρα να σε ωθήσει να δημιουργήσεις, να κινητοποιηθείς, να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου, να σκεφτείς αν σε γεμίζει η δουλειά και η καθημερινότητά σου και αν όχι να την αλλάξεις. Μην ενδώσεις σε φασαρίες και καυγάδες με ένα σου παιδί, ή κάποιο νεαρό άτομο του περιβάλλοντός σου – ο ενήλικας, και άρα ο ψύχραιμος, είσαι και οφείλεις να είσαι εσύ.

Δίδυμοι

Η ώρα της αλήθειας για το αν η σχέση σου ή ο γάμος σου σε ωθεί προς τα μπρος και σε εξελίσσει ή σε κρατάει πίσω είναι εδώ. Θα χρειαστεί να κοιταχτείς στον καθρέφτη και με μεγάλη ειλικρίνεια να παραδεχτείς πως έχεις παρασυρθεί σε μία ζωή όπου κάνεις δεκαεφτά δουλειές και στην πραγματικότητα καμία, ή που έχεις αναλάβει δεκαεφτά χιλιάδες υποχρεώσεις επειδή το έτερό σου ήμισυ αποδεικνύεται ανεπαρκές και αφερέγγυο.

Καρκίνος

Η επικοινωνία σου δεν γνωρίζει και τις καλύτερες μέρες της με την ηλιακή έκλειψη να συμβαίνει ακριβώς στον τομέα που την αφορά και τον Ερμή ανάδρομο στο ίδιο σημείο. Άφησε σημαντικές συζητήσεις και θέματα να περιμένουν για μετά τις 22 του μήνα, και ασχολήσου με την οικογένειά σου η οποία φαίνεται να σε έχει περισσότερη ανάγκη από όσο πιστεύεις.

Λέων

Οικονομικά έρχεσαι αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Δεν είναι πως θέλεις να αφήσεις τον υπερκαταναλωτισμό σου ελεύθερο και δεν μπορείς λόγω έλλειψης χρημάτων, είναι πως υπάρχουν πράγματα που είναι όντως άμεση ανάγκη να γίνουν, να επισκευασθούν ή να αγοραστούν και δεν γίνεται. Ψυχραιμία, το πράγμα βελτιώνεται μετά τις 16 του μήνα, ίσως με κάποια βοήθεια από το σύντροφό σου ή κάποιον αγαπημένο.

Παρθένος

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί κυριολεκτικά μία αναγέννηση. Δεν θα είναι εύκολη ούτε δίχως απώλειες – θα είναι όμως θεαματική και προς το καλύτερο, θα σε βοηθήσει να ξαναμπείς στον δρόμο προς την πραγματική σου φύση και ταυτότητα και θα σε στηρίξει να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου και να κρατήσεις τις απολύτως σημαντικές. Τα προβλήματα με κάποιο δύστροπο ή ηλικιωμένο άτομο της οικογένειάς σας είναι παραπάνω από πιθανά.

Ζυγός

Παραπαίεις μεταξύ υπεραισιοδοξίας και μαύρης κατάθλιψης, δεν υπάρχει λόγος όμως. Παρά το χορό των εκλείψεων ο έρωτας καλά κρατεί – επειδή όμως ο ανάδρομος Ερμής φέρνει εντονότατο παρασκήνιο, αν ο έρωτας αυτός είναι κρυφός ή παράνομος θα χρειαστεί πάρα πολλή προσοχή για να μη δώσετε λαβές σε σχόλια και συζητήσεις. Θυμηθείτε, μυστικό που το γνωρίζουν ήδη τρεις δεν είναι πλέον μυστικό.

Σκορπιός

Οι φιλικές σου σχέσεις είναι αρκετά ταραγμένες, και θα είναι καθ΄όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα. Ένα ξεκαθάρισμα δεν θα έβλαπτε, καθ’ όσον φίλοι με τους οποίους σας ενώνουν μόνο likes στα social media δεν είναι φίλοι. Παράλληλα, τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα και θα χρειαστεί να συγκρατήσεις την τάση σου να αγοράσεις πράγματα που ίσως δεν χρειάζεσαι για να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης

Η καριέρα σου κι η επαγγελματική σου ζωή γενικότερα δεν θα έλεγα ότι γνωρίζει και μέρες δόξης, και πιθανόν τώρα να γευθείς τους καρπούς μίας παλαιότερης υπέρμετρης έπαρσης. Ότι δεν έχει σταθερά θεμέλια τώρα θα γκρεμιστεί, και θα παραμείνει μόνο ότι έχει πίσω του πολλή και σκληρή δουλειά. Δεν αποκλείεται η οικογένειά σου να παρέμβει στην επαγγελματική σου ζωή και αποφάσεις, με ολέθρια αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλο σου τον ρεαλισμό διότι ένα επαγγελματικό σου όραμα βασίζεται σε υπεραισιοδοξία και δονκιχωτισμό, και στην υλική του εφαρμογή ενδέχεται να σε αφήσει αδέκαρο ή να σε ρίξει από τα ψηλά. Δούλεψε με ότι έχεις σίγουρο και άσε τα ουτοπικά σχέδια για εναλλακτικά επαγγέλματα ή γρήγορο πλουτισμό. Κάλλιο πέντε και στο χέρι.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου, αλλά και ο τρόπος που το χρήμα επηρεάζει τις προσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Ίσως σενάρια που θα αποκαλυφθούν για κάποιο φιλικό σου άτομο σε πληγώσουν, σε θυμώσουν ή σε σοκάρουν. Καλύτερα όμως να γνωρίζεις την αλήθεια παρά να εμπιστεύεσαι άτομα ανάξια εμπιστοσύνης. Η διαχείριση των κοινών οικονομικών με το σύντροφό σου ίσως είναι τώρα πιο δύσκολη. Υπομονή και ψυχραιμία.

Ιχθείς

Οι σχέσεις σου στο προσκήνιο, Ιχθύ, καθώς τώρα είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με την αποκάλυψη μίας απιστίας εκ μέρους του αγαπημένου σου. Η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να ζητήσεις εξηγήσεις, ίσως όμως καταλάβεις ποια δικά σου λάθη έφθασαν τα πράγματα ως εδώ. Επιχείρησε να μιλήσεις μετά τις 21 του μήνα, όπου όλα θα είναι ευνοϊκότερα και δεν θα οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.