ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια: Στο χορό των εκλείψεων – πρόλογος ενός εκρηκτικού φθινοπώρου

Το φθινόπωρο πλησιάζει απειλητικά και η αστρολογική βδομάδα που έρχεται αναμένεται να αποτελέσει ένα πρόλογό του. Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο matrix24.gr.

Κριός

Οι τελευταίες βουτιές του Αυγούστου πιθανόν να συνδυαστούν με φροντίδα για την υγεία, την εμφάνιση ή τη διατροφή σου. Άφησε κατά μέρος το άγχος της επιστροφής στη δουλειά, και μην αφήσεις να εξελιχθεί σε προστριβές με τους συναδέλφους σου γιατί θα δώσεις κακή εικόνα στους ανωτέρους σου.

Ταύρος

Πιθανόν τώρα να σε απασχολήσει μία καινούργια ερωτική ιστορία, ένα δημιουργικό σου project ή κάποιο παιδί ή έφηβος. Επιστράτευσε όλη σου την ηρεμία και την αυτοσυγκράτηση, και με επιμονή και αγάπη θα βρεθούν οι λύσεις. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται η διαχείριση χρημάτων ή οικονομικών υποθέσεων που έχεις από κοινού με το σύντροφο.

Δίδυμοι

Η οικογένεια, είτε η πατρική είτε η δική σου, ενδέχεται να σε πιέσουν τώρα, και να θεωρήσεις πως είναι αδύνατον να συνεννοηθείς. Το βαρύ αυτό σκηνικό συνεχίζεται μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου, οπότε επιστράτευσε την υπομονή και το χιούμορ. Μην ξεσπάς στο σύντροφό σου γιατί μία ρήξη είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Καρκίνος

Άλλα λες, άλλα εννοείς και άλλα κάνεις, κι επειδή το ίδιο μπορεί να παθαίνουν και οι άλλοι αυτό το γεμάτο ένταση διάστημα, καλό θα είναι να μην παρασύρεσαι σε φορτισμένες συζητήσεις και όταν το κλίμα βαραίνει να πηγαίνεις μια βόλτα, και να μην συμμετέχεις. Δεν πρόκειται να βάλεις μυαλό σε κανέναν που δεν έχει ήδη, και καλό θα ήταν να ασχοληθείς περισσότερο με την επαγγελματική σου εικόνα και πορεία.

Λέων

Το κλίμα με το σύντροφό σου ή μία σημαντική σου σχέση μπορεί να είναι ιδιαίτερα τεταμένο, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να βρεις τώρα τις λύσεις. Από το τέλος Σεπτεμβρίου και μετά όλα θα είναι πιο εύκολα. Αντίθετα, χαλάρωσε, φρόντισε τον εαυτό σου και συγκρατήσου από περιττά έξοδα που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Παρθένος

Πιθανότατα έχεις μπει σε μία διαδικασία κρίσης και αναθεώρησης τόσο της δικής σου συμπεριφοράς και εικόνας, όσο και της σχέσης σου αλλά και της επαγγελματικής σου πορείας. Το σίγουρο είναι πως 1η Σεπτεμβρίου αρχίζει μία χρονιά που θα είναι «δική» σου, από πολλές απόψεις. Είναι λογικό ο πρόλογος της χρονιάς να είναι έντονος, και δύσκολος. Υπομονή και πίστη.

Ζυγός

Είτε, ως καλός Ζυγός, παραπαίεις μεταξύ υπεραισιοδοξίας και ανασφάλειας, είτε μία κρυφή, ή και παράνομη ερωτική σχέση απασχολεί το μυαλό και το κορμί σου και ναι μεν σε φθάνει στον 7ο ουρανό, σε αγχώνει όμως επίσης πάρα πολύ. Ηρέμησε και σκέψου τι σε οδήγησε να κινηθείς παρασκηνιακά – και, είτε διόρθωσέ το, είτε σταμάτα να έχεις τύψεις!

Σκορπιός

Οι φιλικές σχέσεις μοιάζουν να μπαίνουν στο μικροσκόπιο, στη δίνη των εκλείψεων που ξεκίνησαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 22, δεν θα βγάλεις άκρη, αντιθέτως θα περιπλέξεις πιο πολύ τα πράγματα. Ηρεμία και άσε τις μέρες  να κυλήσουν, προσέχοντας πολύ τα έκτακτα, ή περιττά, έξοδα.

Τοξότης

Η παρουσία Άρη και Κρόνου στο ζώδιό σου σε κάνει πιο εριστικό από ποτέ, και λάβε υπόψη σου πως έχεις μεγάλη ροπή στα ατυχήματα – άρα προσέχουμε. Θέματα καριέρας και επαγγελματικής εικόνας και εξέλιξης είναι πολύ πιθανό να προκύψουν τώρα. Θα ήταν λάθος να τα χειριστείς με έπαρση και ένταση. Χαλάρωσε, κι επιστράτευσε γνώσεις αλλά και χιούμορ!

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώθεις όχι μόνο απαισιόδοξος αλλά και πολύ πιεσμένος από πράγματα που πρέπει να γίνουν στο σπίτι ή για την οικογένεια. Ηρέμησε, έχεις κι εσύ ανάγκες που μονίμως τις παραμελείς. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα για αλλαγή της μέχρι τώρα επαγγελματικής σου πορείας δεν είναι καλή ιδέα τώρα, και καλό είναι να περιμένει ως το τέλος του έτους. Τότε θα μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα τις πιθανές δυσκολίες.

Υδροχόος

Η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας στο ζώδιό σας πιθανόν να σας έχει αφήσει είτε με μεγάλη σωματική ατονία ή και κάποια ίωση, είτε με μεγάλη ένταση, νεύρα και κάποιες σημαντικές σχέσεις τσιτωμένες. Ηρεμία. Οι μέρες δεν βοηθούν στο να βρεθούν λύσεις και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οπότε μην το επιχειρείτε. Απομονωθείτε, κάντε κάτι που σας ευχαριστεί και προσπαθήστε να προσεγγίσετε πρόσωπα και καταστάσεις από το τέλος Σεπτέμβρη.

Ιχθείς

Η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας «στόχευσε» στο υποσυνείδητό σας και σας γέμισε φοβίες, ανασφάλειες και άγχος. Η επικείμενη έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου συντελείται στην καρδιά των σημαντικών σας σχέσεων. Μην φορτώσετε τον σύντροφό σας με ανυπόστατες φοβίες, άγχη και συζητήσεις για ανύπαρκτα σενάρια – αντιθέτως, εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού για να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.