• Τόμσεν: Η οικονομία θα ανακάμψει σε 20 χρόνια

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αχινοί γεμιστοί

axinoi

Υλικά
1 κρεμμύδι
1/2 κουταλιά και πιο λίγο ρύζι για σούπα ανά αχινό
πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ροδέλες ντομάτα
προαιρετικα λίγη φέτα .

Εκτέλεση
Μ’ ένα μαχαίρι τους ανοίγετε από πάνω σιγά-σιγά.
Τους στραγγίζετε και κρατάτε το ζουμί τους και αφήνετε μόνο τα αυγα τους.
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το ξερό κρεμμύδι και το ρύζι με λίγο από το ζουμί τους και νερό μέχρι να γίνει το ρύζι .
Γεμίζετε το εσωτερικό του κάθε αχινού με το μείγμα , βάζετε και μια ροδέλα από ντοματα στη επιφάνεια του.
Τους ψήνετε για 5 λεπτά σε δυνατό φούρνο.

Πηγή : www.mageirikesdiadromes.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.