Neo

Άδωνις: Όποιος στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι λογικός

"Όποιος εξακολουθεί να υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είτε είναι πολιτικός, είτε δημοσιογράφος, ή το κάνει για την καρέκλα του, ή ο δημοσιογράφος, για να πάρει κανένα κοψίδι. Λογικό επιχείρημα υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πια" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα ανέφερε μεταξύ άλλων πως "τα κανάλια δεν ήταν παράνομα, όπως είπε ο Τσίπρας, ούτε ο Βαρδινογιάννης, ήταν αεριτζής και μπαταχτσής, ούτε ο Κοντομηνάς ήταν αεριτζής και μπαταχτσής... Τα δυο κανάλια που κλείνουν, έχουν μηδενικά χρέη στο δημόσιο και μηδενικά χρέη στους εργαζομένους τους. 'Αλλο εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες". Συμπλήρωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως "Ναι, θα έπρεπε να έχουμε λήξει το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, δεν ήταν το μείζον, όμως. Και επειδή τα κανάλια εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες και όχι με μόνιμες και τι έγινε δηλαδή; Τόσο τρομερό ήταν;

Έπρεπε να το είχαμε κάνει και κακώς δεν το κάναμε, σας το λέω ευθέως.

Ο κ. Τσίπρας, όταν πήγαινε και έδινε συνεντεύξεις στον κ. Χατζηνικολάου στο ΣΤΑΡ, έδινε συνέντευξη σε παράνομο κανάλι;".

Διευκρίνισε τη στάση της ΝΔ λέγοντας "Θα δώσουμε, όλες τις άδειες που επιτρέπει το φάσμα. Τι πιο απλό από αυτό; Δεν θα χάσει κανένας τη δουλειά του αντιθέτως θα βρουν πολλοί επιπλέον άνθρωποι δουλειά και δεν θα χάσει χρήματα το Ελληνικό Δημόσιο".

Πρόσθεσε πως "εφόσον ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο νόμος δεν ισχύει και οι άδειες δεν υπάρχουν. Εφόσον ο νόμος κριθεί συνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας σε αυτή την περίπτωση, θα δούμε πως θα χειριστούμε το θέμα χωρίς να αδικήσουμε και αυτούς που έχουν βάλει τα λεφτά τους".

Για τις καταγγελίες αναφορικά με τον κ. Καλογρίτσα είπε "θα έπρεπε ο οικονομικός Εισαγγελέας να έχει παρέμβει στις καταγγελίες του κυρίου Καμμένου. Γιατί δεν μπορεί υπουργός Εθνικής Αμύνης και συγκυβερνήτης (να) λέει ότι ο κ. Καλογρίτσας, διακινούσε μαύρα χρήματα στους δημοσιογράφους, ή δεν το έχετε διαβάσει; Θα πρέπει να τον καλέσει ο Οικονομικός Εισαγγελέας τον κ. Καμμένο".

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πέστα ρε Παναγιώτη να αγιάσει το στόμα σου γι αυτό το φρούτο της πολιτικής

  2. PANAGIOTIS 12:29 07/09/2016

    ΕΝΏ ΌΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑ ΛΟΓΙΚΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.

  3. Το ίδιο και όποιος στηρίζει εσάς!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.