ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Αφροδίτη στο Ζυγό, ανάδρομος στην Παρθένο: έλξη κι ασυνεννοησία!

Η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό και ανάδρομος στην Παρθένο: για να δούμε τι σημαίνει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
zodia

Κριός

Ναι, οκ – ο πλανήτης των σχέσεων και της καλοπέρασης (λέγε με Αφροδίτη) είναι στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων, πράγμα στο οποίο χρωστάμε το ότι υπάρχει ακόμα κάποιος/α που καρδιοχτυπά για σένα. Κι εσύ καρδιοχτυπάς, να το ομολογήσεις να τελειώνουμε.  Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 21 περίπου ένα μήνα, ανακινώντας τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορείς εσύ, Κριός άνθρωπος, να λειτουργήσεις «μαζί» με κάποιον άλλο. Ασφαλώς το συναρπαστικό σεξ είναι από τους σημαντικότερους, αλλά οφείλει να μην είναι ο μόνος.

Ταύρος

Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου, την Αφροδίτη, να καλοπερνάει στο άλλο ζώδιο που προστατεύει, το Ζυγό, η καθημερινότητά σου από πίστα της F1 ενδέχεται να γίνει πιο ανθρώπινη, και ναι, λίγο πιο ερωτική. Στο σημείο αυτό να παραδεχτούμε από κοινού ότι ξέρεις και ξέρω ότι αυτό αφορά σε μεγάλο βαθμό τον/τη hot νέο/α συνάδελφο. Αυτό, υπό άλλες συνθήκες θα ήταν μια χαρά και φτου σκόρδα – έλα όμως που ο Σεπτέμβρης είναι μήνας ανάδρομου Ερμή και εκλείψεων/εκπλήξεων γενικότερα! Οπότε ναι στην επικοινωνία, στην περαιτέρω γνωριμία και το (διακριτικό) φλερτ, όχι στις ραγδαίες εξελίξεις και τις κραυγαλεότητες εντός δουλειάς, που μπορεί να σε αφήσουν χωρίς δουλειά.

Δίδυμοι 

Επειδή εσύ είσαι ο αιώνιος μαθητής του ζωδιακού και μήτηρ μαθήσεως παραμένει πάντα η επανάληψη, άντε να το ξαναπώ άλλη μία – «μαζί» σημαίνει μοιράζομαι. Μοιράζομαι σημαίνει πάμε σουπερμάρκετ και παίρνω 5 σακούλες εγώ και 5 ο άλλος. Άντε,  αν είσαι εσύ του αθλητισμού κι έχεις κανένα ρωμαλέο ωροσκόπο πχ, να πάρεις 6 και να αφήσεις στον άλλο τις 4. Σε καμία περίπτωση δε φεύγει ο άλλος από το σουπερμάρκετ δίχως μία σακούλα για δείγμα, έτσι να έχει κάτι να κρατάει, συνεννοηθήκαμε; Ωραία – κάνε τώρα εσύ την αναγωγή σε όλη τη γκάμα της καθημερινότητάς σου. Ο ανάδρομος Ερμής (για όλο τον Σεπτέμβριο) έρχεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τέτοια θέματα, κι όταν ο κυβερνήτης σου ξεκαθαρίζει, σε θέλω συνεργάσιμο/η.

Καρκίνος

Ξέρουμε όλοι μας καλά ότι το Σπίτι και η Οικογένεια είναι για σένα ό,τι είναι η Μέκκα για τους Μουσουλμάνους – και μια χαρά, γιατί δηλαδή να αποδεχόμαστε και να καμαρώνουμε όλοι τον αδέρφι μας αλήτη πουλί Τοξότη κι εσένα να σε πετάξουμε στην πυρά; Είναι αυτό δικαιοσύνη; Όχι. Κοίτα όμως τώρα τι γίνεται: ο Ερμής, ξεκινά μία ανάδρομη πορεία  α) Επανεξετάζεις αν είναι σωστό, λογικό και σε βγάζει κάπου καλά το να τρέχεις πίσω στη μαμά σου και στο παιδικό σου δωμάτιο κάθε φορά που πληγώνεσαι, απογοητεύεσαι και θυμώνεις στις σχέσεις σου. β) Αν τίποτα από τα παραπάνω δε συντρέχει αλλά περνάς ζάχαρη με το αίσθημα, αυτή η περίοδος είναι ό,τι πρέπει για να εξετάσεις το ενδεχόμενο συμβίωσης, ή γάμου.

Λέων

Η εβδομάδα χαίρει της εύνοιας της Αφροδίτης στο Ζυγό, διότι αν δεν ήταν η Αφροδίτη στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα εγώ δε θα έγραφα  πρόβλεψη αλλά ανταπόκριση από τη Συρία. Στο Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας η Αφροδίτη εξασφαλίζει ότι δε θα πέσεις επίπεδο να ξεκατινιαστείς εφ΄όλης της ύλης με τον/την άλλο/η όπως σαφώς θέλει το φυλλοκάρδι σου (και ο Άρης στον Τοξότη, δεν είναι αμέτοχος ευθύνης, να τα λέμε κι αυτά).  Όμως με τον Ερμή και την ανάδρομη πορεία του , καλείσαι να επανεξετάσεις την ερωτική σου συμπεριφορά και τη σχεσιακή σου πολιτική εκ θεμελίων. Ναι, αν στο τέλος κρίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις τα πάντα, θα το κάνεις. Ναι, θα μπορέσεις.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι μία Αφροδίτη που αφορά άμεσα τόσο την οικονομική σου κατάσταση, όσο και τα πρόσωπα, τα πράγματα και τις καταστάσεις στα οποία δίνεις αξία. Το ανάδρομο πέρασμα του κυβερνήτη σου, του Ερμή, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δεν έχει άλλο στόχο από το να σε κάνει να επανεξετάσεις κατά πόσον κάποιος, ή κάτι, αξίζει είτε τον κόπο να τον/την προσεγγίσεις, είτε την τιμή (ναι, ναι, μάλιστα, την τιμή) να βρίσκεται στην καρδιά και τη ζωή σου. Προφανώς καταλαβαίνεις γιατί είσαι κι εύστροφο πανάθεμά σε ότι το πρώτο πλάσμα στο οποίο πρέπει να αποδώσεις αξία προκειμένου να ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα είσαι εσύ. Κατάλαβε την αξία σου λοιπόν – ο Σεπτέμβριος  είναι μία χαρά μήνας για να μάθεις να σέβεσαι, να εκτιμάς και να αγαπάς τον εαυτό σου!

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου λειτουργεί ήδη ως spa πολυτελείας και σε έχει κάνει είδωλο! Λειτουργεί και ως μαγνήτης επίσης, αλλά αν είναι μαγνήτης έρωτα ή μαγνήτης ρεμαλιών θα μας το πεις εσύ. Το δεύτερο, ε; Το φαντάστηκα – με τον Ερμή να κινείται  ανάδρομος , καταλαβαίνεις ότι όσα τραβάς τα τραβάς επειδή δεν εννοείς να καταλάβεις ότι η σχέση δεν είναι σχέση αν δεν εμπεριέχει ΚΑΙ τη σύγκρουση. Προφανώς δε λέμε να είστε με το ζωνάρι συνεχώς λυμένο για καυγά, αλλά δε θα πέσει και μετεωρίτης στον Αχλαδόκαμπο άμα υψώσεις μια φορά και τον τόνο της φωνής σου. Άσε που οι καυγάδες μετά οδηγούν σε άλλα λυσίματα ζωναριών, κουμπιών, κλπ, πράγμα πάντα καλό.

Σκορπιός

Το ζώδιό σου είναι το σκοτεινό πεδίο από το οποίο θα δεχθεί την Αφροδίτη σε δύο εβδομάδες – άρα όλοι οι άλλοι 11 ξέρουν ποιόν θα αναθεματίζουν για τον επόμενο μήνα. Αστειεύομαι μεν, αλλά κατά κάποιον τρόπο ο Ερμής της σκέψης και της λογικής αναδύεται από βαθιά και θολά νερά για να κάνει ένα «πισωγύρισμα» στο 11ο ηλιακό σου οίκο. Ο,τιδήποτε χρονίζει, κακοφορμίζει, επιστρέφει και ξαναεπιστρέφει, ο,τιδήποτε πληγώνει και δεν προάγει, ο,τιδήποτε δεν έχει τις δικές σου αντοχές και τη δική σου αγάπη για τα ύψη και τα βάθη, καλείται να βγει από τη ζωή σου οριστικά και αμετάκλητα. Κλείνουν λογαριασμοί – κι όταν οι Σκορπιοί κλείνουν λογαριασμούς, κλείνουν και σπίτια.

Τοξότης

Για τους υπόλοιπους ανθρώπους υπάρχει μία πολύ διακριτή γραμμή μεταξύ έρωτα και φιλίας – όχι για σένα, το παιδί του Δία με την καρδιά αγκινάρα . Η Αφροδίτη, εγκατεστημένη στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων, δεν το κάνει και πολύ εύκολο να αγνοήσεις τις Σειρήνες και να συνεχίσεις το ταξίδι προς την Ιθάκη, και σα να μην έφτανε το τι κάνει από μόνη της, έρχεται και ο ανάδρομος Ερμής εκεί, να κάνει τις επαφές, τα μηνύματα, τα τηλέφωνα και τα γράμματα ακίνδυνα περίπου όσο και η σχάση του ατόμου. Διότι καλά να είσαι single – πάει στην ευχή, μήπως θα είναι η πρώτη παρέα που θα κάνεις μπάχαλο; Αν όμως είσαι σε σχέση, τα πράγματα περιπλέκονται επικίνδυνα, διότι θα σε ρωτήσει κι ο/η άλλος/η ο χριστιανός (μουσουλμάνος, βουδιστής, γουατέβα) «ποιος είναι μάνα μου στο κινητό η ώρα 2 τη νύχτα;» Ε, κάτι δεν πρέπει να απαντήσεις;

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο Ζυγό και στο 10ο ηλιακό σου οίκο φροντίζει με μεράκι τη δημόσια εικόνα σου και τα της καριέρας σου. Με αυτό το μείζον θέμα λυμένο, έλα βρε πουλάκι μου να σε ρωτήσω, δε θέλεις να έχεις κάτι πικάντικο να διηγείσαι στα εγγόνια σου μεθαύριο; Προς τι η τόση συγκράτηση; Δε σε ρωτάω μόνο εγώ, σε ρωτά και ο Ερμής, ανάδρομος . Πόση αξία έχει πια η ατσαλάκωτη δημόσια εικόνα σου, πόση διασκέδαση και γέλιο έχεις θυσιάσει στο βωμό του να κάνεις πάντα το σωστό, πόσο δίκαιο είναι να δουλεύεις για δέκα, στην τελική;

Υδροχόος

Οι ορίζοντές σου γίνονται …ροζ του ειδυλλίου – πώς λέμε «μπλε του κοβαλτίου»; Με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σου οίκο ο έρωτας είναι υπόθεση fun, ταξιδιάρικη, ίσως την καρδιά σου κλέβει κάποιος/α με πολλές διαφορές κουλτούρας και background από ό,τι μας έχεις συνηθίσει. Όχι βέβαια ότι μας είχες και ποτέ στη ρουτίνα και στο αναμενόμενο, αλλά λέμε. Η επικοινωνία με αυτό το καινούργιο πλάσμα οφείλει να είναι αβίαστη, ελεύθερη και κυρίως, να σε μαθαίνει πράγματα και να σου ανοίγει παράθυρα – αν πάλι είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε όσο πιο γρήγορα πάρει (ξανά) χροιά μέντορα/μαθητή τόσο το καλύτερο! Σαφώς και μπορείτε να το πάτε και προς το σεξουαλικότερο: ο ανάδρομος Ερμής από τις 4/10 είναι ό,τι πρέπει για να έρθουν στο φως παράπονα, διαφορές και απωθημένα και να λυθούν.

Ιχθείς

Μπορεί η Αφροδίτη να είναι στο Ζυγό, το ζώδιο της διπλωματίας, αλλά εγώ δεν θα το πάω καθόλου κομψά και λάου λάου,  διότι θέλω να συνεννοηθούμε. Έχουμε λοιπόν και λέμε: ποια είναι, Ιχθύ, τα όρια της φιλανθρωπίας; Τα όρια της φιλανθρωπίας είναι η πόρτα της κρεβατοκάμαράς σου. Σεξ κάνουμε για όλους τους λόγους που μάθαμε στη Βιολογία, αλλά κάνουμε και κυρίως γιατί μας δίνει χαρά, ενέργεια, ευχαρίστηση, ζωή, και πάει λέγοντας. Διάβασες ποτέ πουθενά ότι σεξ κάνουμε επειδή δε μπορούμε να πούμε «όχι», ή να εκφράσουμε το τι μας αρέσει και πώς; Όχι! Ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει ένα πέρασμα στον 7ο ηλιακό σου οίκο για να τα πεις έξω από τα δόντια.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Είμαι Παρθενός και διάβασα τις προβλέψεις σας. Για να βρω με τον εαυτό μου, χρειάζεται να είμαι σε καλή ψυχολογική και κατ” επέκταση οικονομική κατάσταση. Και καθώς έχω …ξεφραγκιαστεί χρειάζομαι την εύνοια των πλανητών για να κερδίσω κάτι, ξέρω, ας είναι και στο Σκρατς (μου αρέσει, παίζω που και που).

    Ελπίζω να την έχω αυτήν την εύνοια :)

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.