ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναζητείται τηλεοπτική «στέγη»

Αναβάλλεται επ΄ αόριστον η Football League

To διοικητικό συμβούλιο της Football League αποφάσισε την επ΄ αόριστον αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, που εκκρεμεί από τις 25 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να λυθούν τα επί μέρους ζητήματα με κυριότερο την εξεύρεση τηλεοπτικής «στέγης» για τους αγώνες.

Αν και τυπικά η αναβολή χαρακτηρίζεται «επ΄ αόριστον», επί της ουσίας αφορά σ΄ένα διάστημα μεταξύ δύο και τριών εβδομάδων, προκειμένου να λυθούν τα επί μέρους ζητήματα, που εμποδίζουν την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, με τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, οι παράγοντες της Football League θα επιδιώξουν στο αμέσως προσεχές διάστημα να καταλήξουν σε συμφωνία με τηλεοπτικό δίκτυο προκειμένου να καλύπτεται μέρος της κάθε αγωνιστικής, ενώ παράλληλα θα συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να τοποθετηθούν σε όλα τα γήπεδα συστήματα και κάμερες ασφαλείας.

Κάτι τέτοιο, άλλωστε, είχε ανακοινώσει και στην προ εβδομάδος συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Στέλιος Σφακιανάκης, καθιστώντας σαφείς τις δύο προϋποθέσεις έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τις ομάδες της Football League, σύστημα με κάμερες διαθέτουν τα γήπεδα της Καλλονής, του Πανθρακικού, του ΟΦΗ, του Αρη, του Απόλλωνα Σμύρνης (σ.σ. Νέα Σμύρνη), του Κισσαμικού (σ.σ. Περιβόλια) και του ΑΟ Χάνια (σ.σ. Περιβόλια). Αντίθετα, δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα γήπεδα του Πανελευσινιακού, της ΑΕ Σπάρτη, του Παναιγιάλειου, της Αναγέννησης Καρδιτσας, του Αχαρναϊκού, του Πανσερραϊκού, της Καλλιθέας και του Αιγινιακού, ενώ η ΠΑΕ Τρίκαλα έχει αρχίσει τις σχετικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.