Neo

«Απλά ψεύτης»!

Επίθεση στον υφυπουργό Παιδείας, Θεοδόση Πελεγρίνη, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντάς τον ότι ψεύδεται , με αφορμή τα όσα είπε στη Βουλή σχετικά με τις δηλώσεις Πελεγρίνη για το Ολοκαύτωμα
pelegrinis

Σε ανάρτησή του στο facebook, o Στ. Θεοδωράκης αναφέρει τα εξής:

«Απλά ψεύτης.

Ο κ. Πελεγρίνης προσπάθησε χθες στη Βουλή να απαντήσει στην κριτική μου για τις προσβλητικές του δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα, και είπε: “Μίλησα με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα. Τη ρώτησα “διαβάσατε το κείμενό μου; Ποια είναι η γνώμη σας”. “Ίδια με τη δική σας” μου λέει. Πώς δημιουργείται εκ του μη όντως τέτοιο ζήτημα;”. Την απάντηση του κ. Πελεγρίνη πανηγύρισαν βουλευτές του Σύριζα και σήμερα η “Αυγή” υπό τον τίτλο “Αποστομωτική απάντηση Πελεγρίνη στον Θεοδωράκη”».

Και συνεχίζει στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωράκης:
«Και τώρα ήρθε η απάντηση από την πρεσβεία του Ισραήλ: “Η Πρέσβυς κυρία Ιρίτ Μπέν-'Αμπα, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον κ. Υφυπουργό την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αναφορικά με ομιλία που είχε κάνει ο κ. Πελεγρίνης στη Βουλή μερικές ημέρες νωρίτερα για το θέμα της ιστορικής μνήμης. Η Πρέσβυς ρώτησε για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Υφυπουργός οι οποίες ήταν αντισημιτικές. Ο κ. Πελεγρίνης δήλωσε ότι εννοούσε το αντίθετο. Η Πρέσβυς πρότεινε να εκδώσει ο Υφυπουργός μια διευκρινιστική δήλωση η οποία αργότερα εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ) απέστειλε επίσης μία σκληρή επιστολή στον Υφυπουργό στην οποία απάντησε με διευκρινιστική δήλωση”.
Τυπική περίπτωση υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: απάτη - απάτη - απάτη».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Επιστράτευσαν και ‘’αμόλησαν’’ και το περιστέρι…οι ΑΘΕΟΙ.

  Κάθε φορά που νέα, σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα βρίσκονται προ των πυλών, η κυβέρνηση ανασύρει το παραμύθι της… «σκληρής διαπραγμάτευσης».
  Κάθε φορά που τα έχει ξεπουλήσει όλα παριστάνει την «αντιστασιακή» στην προσπάθειά να αποκοιμίσει το λαό με αυταπάτες και με ψευδαισθήσεις.
  Κάθε φορά που ξεφτιλίζει την έννοια «Αριστερά» μασκαρεύεται και κορδώνεται, υποδύεται την προστάτιδα των συμφερόντων του λαού για να κερδίσει χρόνο ώστε κατόπιν να σερβίρει σαν «τετελεσμένο γεγονός» και σαν προϊόν «σκληρής διαπραγμάτευσης», τι; Την ικανοποίηση των συμφερόντων των δυναστών του λαού!
  Τέτοιο παραμύθι είναι και η «αντιΔΝΤ» στάση του κ.Τσίπρα. Ένα ακόμα

 2. Ο αρχιψεύταρος Αλέξης έλεγε ψέμματα και για το ΝΑΤΟ (βίντεο)‏… http://www.press-gr.com/2016/02/blog-post_880.html

  Δείτε καί ακούστε τί έλεγε, ο μεγαλύτερος αριστερός πολιτικός λαοπλάνος της Ελλάδας, λίγο πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός.

  Λέει, ο Μέγας ψεύτης Τσίπρας στο βίντεο:» δεν σας κρύβω την άποψή μου γιά το ΝΑΤΟ,ότι είναι ένας μηχανισμός πού δεν έχει λόγο ύπαρξης»!

  Καί σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2016,ο τραγικός αυτός Πρωθυπουργός της Ελλάδας, με την συναίνεσή του, έχει φέρει το ΝΑΤΟ στο ΑΙΓΑΙΟ, γιά περιπολίες, αιφνιδιάζοντάς μας, όταν εκείνος ήταν στην Τεχεράνη.

  Πόσο, μα πόσο αναξιόπιστος, μπορεί να φθάσει να γίνει ένας πολιτικός, για να αρπάξει την εξουσία;

  Τα προβλήματα πού θα προκύψουν από αυτήν την κίνηση καί συναίνεση της Καμμένο-Τσιπροκατάστασης,θα είναι τεράστια, θυμηθείτε με.

  Η κατάσταση περίπλοκη καί άκρως επικίνδυνη.

  Γιατί, ο Αλέξης καί ο ανύπαρκτος Πάνος δεν συναίνεσαν με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό FRONTEX, πού συντονίζει την επιχειρησιακή συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών, στον τομέα διαχείρισης των εξωτερικών συνόρων;
  Επειδή δεν είναι μέλος τους η Τουρκία;

  Ο FRONTEX πραγματοποιεί καί αναλύσεις κινδύνου, αλλά καί ενισχύει την ασφάλεια των συνόρων.

  Ο FRONTEX στοχεύει στον εντοπισμό καί την καταστολή της παράνομης μετανάστευσης, της εμπορίας ανθρώπων καί της διείσδυσης τρομοκρατών.

  Αποτελεί έναν υψηλού επιπέδου έλεγχο των εξωτερικών συνόρων καί διαθέτει ομάδες ταχείας επέμβασης στα σύνορα.

  Ειδικά στην εισροή των μεταναστευτικών ρευμάτων νομιμοποιούνται να παρέμβουν τάχιστα.

  Γιατί λοιπόν έφεραν το ΝΑΤΟ, πού κατά τα προεκλογικά λεγόμενα Τσίπρα, δεν είχε λόγο ύπαρξης καί μόλις έγινε Πρωθυπουργός όχι μόνο απέκτησε λόγο ύπαρξης ,αλλά το έφερε καί στο Αιγαίο;

  Σας θυμίζω ότι την περίοδο 1974-1980, σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο,η Ελλάδα αποχώρησε από την υποχρέωση της συμμετοχής της σε ναυτικές ασκήσεις τού ΝΑΤΟ.

  Στις μέρες μας τί επικίνδυνα παιχνίδια παίζει η αριστερή κυβέρνηση;
  Αφήνουν τούς πάντες να αλωνίζουν στο Αιγαίο μας;

  Με όλα αυτά, η πολιτική καί η κοινωνική ανοχή στο κυβερνών κόμμα μειώθηκε δραματικά καί με πρωτοφανή ταχύτητα ήρθε η φθορά τού Σύριζα.

  Δεν αναφέρομαι στούς ΑΝΕΛ, γιατί δεν υφίστανται πλέον, έχουν πάθει την πανωλεθρία τού Καρατζαφέρη.

  Βιώνουμε την μεγαλύτερη αποτυχία κυβέρνησης δύο κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ,των τελευταίων ετών.

  Βαρύνονται με την χειρότερη πολιτική καί οικονομική υποτέλεια, με αποικιοκρατία καί το πλέον αξιόποινο αδίκημα, την απώλεια εθνικής μας κυριαρχίας.

  Πλήττουν την εθνική μας ανεξαρτησία.

  Καί εκτός αυτών, μας υποχρέωσαν να ζούμε καί σε μιά βαθειά οικονομική κρίση, χωρίς φως στο μέλλον.

  Απέτυχαν στο πολιτικό πεδίο, στο κοινωνικό καί φυσικά στο οικονομικό, αφού κατάντησαν την ελληνική οικονομία πλήρως εξαρτημένη.

  Μετά από τόσα ψέμματα, πώς μπορείς καί στέκεσαι απέναντι στον λαό σου, Αλέξη Τσίπρα;

  Πού είναι το αίσθημα ευθύνης σου;
  Γιατί :» Αν δεν ντρέπεσαι γιά τον εαυτό σου κάπου, κάπου, δεν είσαι τίμιος»! ( William Faulkner,Αμερικανός συγγραφέας,Νόμπελ 1949).

  Παραιτήσου από Πρωθυπουργός, γιατί μόνο από τα ψέμματά σου στην ελληνική επικράτεια, έχεις παραβιάσει την λαϊκή εντολή πού σου εδόθη.

  Μέχρι καί η παροιμία :» ο ψεύτης( Αλέξης) καί ο κλέφτης ( ψήφων, Αλέξης) τον πρώτο χρόνο χαίρονται, βρήκε στο πρόσωπό σου ,τον άνθρωπό της.

  Δεν κοκκινίζεις,δεν ιδρώνεις,δεν νοιώθεις άβολα,δεν αγχώνεσαι με τόσα ψέμματα,δεν φοβάσαι,δεν έχεις αυτοσεβασμό;
  Έχετε γίνει ένα εσύ καί το ψέμμα;

  Αλήθεια,πότε ήσουν ο αληθινός εαυτός σου;
  Πρίν τις εκλογές, ή μετά από αυτές;
  Ή μήπως ποτέ;
  Ένα μετέωρο ερώτημα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.