ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη

Άρχισαν οι εργασίες κατασκευών στη ΔΕΘ

«Αέρας ανανέωσης» πνέει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου σε λίγες ημέρες θα κοπεί η κορδέλα των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ.
deth

Η ώρα της έναρξης για την 81η ΔΕΘ (10-18 Σεπτεμβρίου 2016), πλησιάζει και οι εργασίες κατασκευής και διαμόρφωσης των εκθεσιακών περιπτέρων έχουν ξεκινήσει.

Όπως ενημερώνει η «ΔΕΘ-Ηelexpo» με ανακοίνωσή της, το εκθεσιακό κέντρο έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο, προκειμένου όλα τα περίπτερα και οι εγκαταστάσεις της ΔΕΘ να είναι έτοιμες, για να υποδεχτούν τους επισκέπτες της.

Από τους πρώτους που άρχισαν τις εργασίες μέσα στο εκθεσιακό κέντρο ήταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, που προχώρησε στην αποξήλωση ενός παλαιού περιπτέρου της σε υπαίθριο χώρο. Στη θέση του θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο περίπτερο, το οποίο θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες ενημέρωσης των επισκεπτών για το θέμα της ανακύκλωσης.

Ανάλογες κατασκευές εντός των περιπτέρων και στον υπαίθριο χώρο της έκθεσης υλοποιούνται συνέχεια αυτές τις ημέρες, καθώς το εκθεσιακό κέντρο αλλάζει όψη, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.