ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε με 2-1 στην Τρίπολη

Αστέρας ο Κουλούρης, διπλό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στην Τρίπολη και με το 2-1 επί του Αστέρα έφτασε τους 6 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στην Τρίπολη και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό. Με το 2-1 επί του αξιόμαχου Αστέρα, ο Δικέφαλος του Βορρά διπλασίασε τις νίκες του στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί 2-0 κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο ο Κουλούρης, ο οποίος σκόραρε δις (22' και 24') δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, των οποίων το έργο έγινε πιο εύκολο όταν ο Μπέρτος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Αστέρα με 10 παίκτες λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να μειώσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση (Ιωαννίδης στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι), αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι καλύτερος και να δημιουργεί φάσεις για να φτάσει και σε ένα τρίτο γκολ. Δεν τα κατάφερε, αλλά κράτησε το υπέρ του 2-1 φεύγοντας από μία δύσκολη έδρα με μία σπουδαία νίκη.

Οι ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Μπέρτος, Σέφι, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Φαρίνια, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.