ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δεν πρόλαβε να αρχίσει...

Ασθενής ο Διώτης, διακοπή στη δίκη

Για τις 5 Οκτωβρίου 2016 διέκοψε λόγω ασθενείας η δίκη του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ ΙΩάννη Διώτη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων, Υπόθεση που αφορά τους χειρισμούς του στην υπόθεση η της λίστας Λαγκάρντ.
ÂÏÕËÇ-ÅÉÄÉÊÇ ÄÉÁÑÊÇÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÅÎÏÐËÉÓÔÉÊÙÍ ÐÑÏÃÑÁÌÌÁÔÙÍ ÊÁÉ ÓÕÌÂÁÓÅÙÍ // Ï ÅÉÄÉÊÏÓ ÃÑÁÌÌÁÔÅÁÓ ÔÏÕ ÓÄÏÅ ÃÉÁÍÍÇÓ ÄÉÙÔÇÓ (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση που προσκόμισε η υπεράσπιση του πρώην εισαγγελικού λειτουργού, ο Ιω. Διώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα ζάλης, αστάθειας και άλλων ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι
ιατρικές εξετάσεις του, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία πρόκλησής τους.

Τελικά το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για ολιγοήμερη διακοπή ώστε να επανεκτιμήσουν τα νέα δεδομένα που θα τους επιτρέψουν να ξεκινήσουν ή όχι την εκδίκαση της υπόθεσης.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ???
  Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου,
  είχε αφήσει εποχή, σαν υπεύθυνος τύπου του Πασόκ, την εποχή ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΩΝ και των ομολόγων. Την εποχή του μεγάλου ΦΑΣΙΣΜΟΥ! του μεγάλου ‘’ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ’’! του μαύρου μανδύα και της μαύρης ψυχής των «επιζητούντων την ευλογία’’ από τα κομποσκοίνια.
  Τότε χωρίς κανένα δισταγμό, αποκάλυπτε και καυτηρίαζε τις παρασπονδίες επωνύμων δικαστών, που είχαν μεταβάλλει τα γραφεία τους σε παραμαγαζα της Ρηγίλλης. Τότε που δεν δίσταζε να ονοματίζει κάθε δικαστή που αντί να δικάζει, υπηρετούσε κομματικές σκοπιμότητες και πολιτικές αθλιότητες. Τότε που το δημόσιο συμφέρον, είχε ταυτιστεί με τους εθνικούς ‘’μεταπράτες’’ της βορείου Ελλάδας.

  Τότε, που οι νεοδημοκράτες υπουργοί, αθωώνονταν από τα κακουργήματα και τις ρεμούλες των ολίγων εκλεκτών , ουσιαστικά, λόγω ..βλακείας !!!
  Ας δούμε λοιπόν μερικές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σε όλα όσα ‘’θεσπίζονταν’’ για να απαλλαγεί η Νέα Δημοκρατία , από το πλήθος(των προσοδοφόρων για μερικούς) κακουργημάτων.

 2. ΝΜαν. 12:24 30/09/2016

  Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.
  ==========================================
  Ο κ. Νικολούδης είπε ποιά είναι η πραγματικότητα
  την οποία αρνούνται να δουν τα πολιτικά κόμματα που μεθόδευσαν την παραπομπή του πρώην υπουργού μόνο και μόνο για να αντλήσουν πολιτικά οφέλη. Ο κ. Νικολούδης καταρρίπτει το «κίνητρο» που θεώρησαν δεδομένο τα πολιτικά κόμματα, του ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβανομένου, προκειμένου να παραπέμψουν τον πρώην υπουργό στο Ειδικό Δικαστήριο.

  Σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος της Αρχής για το βρόμικο χρήμα, οι συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου, τα ονόματα των οποίων διαγράφηκαν από τη λίστα, όχι μόνο καλύπτουν τα συγκεκριμένα ποσά, αλλά τα υπερκαλύπτουν με τις φορολογικές τους δηλώσεις και τους φόρους που κατέβαλαν. Ο κ. Νικολούδης, από τη θέση του, έχει πλήρη γνώση όλων των στοιχείων που αφορούν στην υπόθεση και το λέει και ο ίδιος.
  Είναι απορίας άξιο γιατί αυτό που βρήκε τόσο γρήγορα, μελετώντας όλα τα στοιχεία, δεν μπόρεσε να το βρει ακόμα η Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής, η οποία παίζει καθαρά πολιτικά παιχνίδια…..!!!

  ΣΧΟΛΙΟ: Μήπως γι αυτό »έτρεμε» ο Πάνος?

  ΜΗΠΩΣ???

 3. ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΙΩΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

  Προνομιακός συνομιλητής Διώτη-Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ ο Τράγκας που ήταν στη λίστα!
  Μετά και τη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο περιοδικό Crash, ο Γιώργος Τράγκας έχει καταφέρει το εξής απίστευτο, να του έχουν μιλήσει οι δυο από τους τρεις ανθρώπους που είχαν λόγο κι αρμοδιότητα για την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
  Ποιο είναι το αξιοπερίεργο; Ότι στη λίστα Λαγκάρντ ήταν και ο Γιώργος…
  …Τράγκας (εδώ) την οποία μάλιστα και χαρακτήρισε τότε πλαστή! Πλαστή στο κομμάτι που τον αφορά αλλά γνήσια όταν πρόκειται για την ποινική δίωξη του Παπακωνσταντίνου;

  Σας μοιάζει εντελώς φυσιολογικό ότι από τους δεκάδες Έλληνες δημοσιογράφους, τόσο ο Διώτης όσο και ο Βενιζέλος επέλεξαν τον Τράγκα; Είναι φυσιολογικό να συνομιλούν για την υπόθεση με κάποιον ο οποίος έχει έννομο συμφέρον από την έκβαση της;

  Μιας και με τεράστια ευθύνη τόσο του Βενιζέλου όσο και του Διώτη η λίστα δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα από τις αρμόδιες αρχές, γιατί οι δυο άνδρες κατέστησαν προνομιακό συνομιλητή τους κάποιον που ήταν σε αυτή τη λίστα των πιθανών φοροφυγάδων;

  Τι τους ενώνει; Μήπως η βολική μετατροπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε εύκολο θύμα;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.