ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάρκος Μπόλαρης

«Σταθερή η βούληση της κυβέρνησης για συντεταγμένη και με στρατηγικό σχέδιο έξοδο της χώρας από την κρίση»

Τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός, με τη σημερινή του ομιλία στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα δείξει "τον βηματισμό της ελληνικής κυβέρνησης, τη σταθερή της βούληση για τη συντεταγμένη και με στρατηγικό σχέδιο έξοδο της χώρας από την κρίση" εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", που εκπέμπει ζωντανά από το περίπτερο του Πρακτορείου στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

"Η οικονομία, η παραγωγική βάση της χώρας είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο, δημιουργώντας θέσεις εργασίας, αλλάζοντας το κλίμα στην οικονομία και θεωρώ πως στην κατεύθυνση αυτή είναι κρίσιμος ο ρόλος του αγροτικού, του αγροδιατροφικού τομέα, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των τυποποιητών, των μεταποιητών, των εξαγωγέων, για να αλλάξουμε το κλίμα και να αλλάξουμε τα πράγματα στην πατρίδα μας" ανέφερε ο κ. Μπόλαρης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μάρκε Μπόλαρη ,
    Εχεις και θράσος να βγαίνεις μπροστάρης στην ιδια σου την προσοδία της παράταξης σου που επεκτείνεται απο τα επακόλουθα να γίνει και προδοσία της πατρίδας … Και να γλείφεις δημόσια το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ;
    Σε λίγο να περιμένουμε οτι θα γλείφεις και τον ΤζτΤζικωστα ;
    Ω καιροί ω πολιτικά ήθη,
    Ω μαύρισμα που σε περιμένει Kκαρεκλανθρωπάκι !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.