ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μαξίμου

Άτυπη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Η πορεία του κυβερνητικού έργου και τρέχοντα ζητήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο άτυπης σύσκεψης που θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με στενούς του συνεργάτες και μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
siskepsi

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί στο Μαξίμου.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. » Άτυπη σύσκεψη » υπό τον πρωθυπουργό με συμμετέχοντα τον Κουρουμπλή στα απλά ελληνικά τα οποία αναλογούν και σε προηγούμενες τέτοιες καταστάσεις ,
  Συμμαίνει καρπαζιά στον Υπουργό ενεμόμυλο για «Αποτυχημένες δημόσιες δηλώσεις του» παρόλο το λιβάνι που έκαψε στο να υμνείει , τον Θεό του , τον ΤΣΙΠΡΑ !

 2. ΤΟ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  Αυτό που παρατήρησα με έκπληξη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπορεύεται πλέον το σανό για τους ψηφοφόρους του, αλλά το χρησιμοποιεί και για ιδιοκατανάλωση.
  Δηλαδή;
  Άκουγες μια μόνιμη επωδό από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας: “Είμαστε μια Αριστερή κυβέρνηση που την πολεμούν εγχώρια και ξένα συμφέροντα και αναγκαζόμαστε να εφαρμόσουμε μνημόνιο ως πράξη αντίστασης έναντι εκείνων που θέλουν να μας ρίξουν από την εξουσία”.
  Αυτός ο συλλογισμός προφανώς και δεν έχει πέραση στον κόσμο, ο οποίος έχει μείνει απονευρωμένος, αποστεωμένος, απηυδισμένος από τα καμώματα μιας κυβέρνησης που πίστεψε πραγματικά. Αυτός ο συλλογισμός χρησιμοποιείται ως “placebo”, ως ναρκωτικό στους ίδιους τους κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι πασχίζουν να δικαιολογηθούν στους εαυτούς τους γι αυτά που τους βάζουν και κάνουν.
  Υμνούν ένα φαντασιακό με μπόλικη ιστορική φόρτιση (σωστά τους είπε η Αλέκα ότι έχουν ευτελίσει την έννοια της Αριστεράς) και κάτω απ’ αυτό βάζουν την παρούσα πολιτική πρακτική, που μόνο σκοπό έχει τη διατήρηση στην εξουσία και την συγκρότηση ενός αφηγήματος “ηρωϊκής ήττας” που στήνεται σιγά σιγά από το Μαξίμου.

 3. ΝΜan. 12:35 26/09/2016

  »Σας μιλούν τα Τίρανα….»

  ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ …ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ‘’ΕΡΤ’’ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ…
  Δια στόματος των επιλεγμένων ‘’αριστερών’’ ..ειδημόνων γραφιάδων, επιχειρείται, μία πρωτόγνωρη δημοσιογραφική απάτη:
  Η ‘’ΕΡΤ’’αποδεικνύει και αποδεικνύεται ΠΩΣ(?) ο ΣΥΡΙΖΑ εννοεί το σύστημα της ΝΕΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Ο υπεύθυνος της εκπομπής επιλέγει καλεσμένους και ερωτήσεις που υποβάλλει δήθεν ..αυθόρμητα, όπως δήθεν ..αυθόρμητα αυτοί απαντούν πάντοτε ‘’αριστερά’’, προβοκατόρικα , σταλινικά και διεστραμμένα.
  Έτσι ο τηλεθεατής ‘’δέχεται’’ την προκατασκευασμένη ‘’αριστερή’’ παραπληροφόρηση ως ατομική γνώμη του …καλεσμένου, ενώ ο υπεύθυνος ‘’αριστερός’’ της εκπομπής, προσποιείται ότι αποδέχεται την..γνώμη του ομοϊδεάτη του δημ(ι)οσογράφου ή , και ειδήμονα ..πανεπιστημιακού φερεφώνου.
  Η..ΝΕΑ «ΕΡT των Συριζαίων» ψηφοφόρων και ..αγωνιστών, είναι η πιο τρανή απόδειξη της νέας ‘’εκλεπτυσμένης’’ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ που θέλει και ετοιμάζει να γενικεύσει ο Αλέξης της χουντοανατροφής : ( Σας μιλούν τα Τίρανα, η φωνή της πλέριας γνώσης και της καθάριας κατανόησης) που και Η ‘’ΕΡΤ’’αυτή, 24 ώρες συνέχεια, κάνει ‘’πλύση’’ εγκεφάλου στην προσπάθεια να μη φανεί ο Αλέξης, σαν ο ‘’ΗΛΙΘΙΟΣ’’ των Ευρωπαίων…και να θάψουν την αλήθεια, την ανικανότητα, το κακούργημα εις βάρος των παιδιών μας.
  Παραμορφώνει και ‘’ωραιοποιεί’’ κάθε ψευτιά, κάθε αποτυχία , κάθε αλήθεια παραμορφώνεται από την Σταλινική προπαγάνδα και προσποίηση της ανύπαρκτης δημοκρατίας και των πολλών καταστρατηγήσεων του συντάγματος , με αιχμή του δόρατος τον ‘’διορισμένο’’ Πάκη ! τον ακροδεξιό συκοφάντη, ψεύτη ,μπουρδολόγο και φοροφυγά συγκυβερνήτη του και πρώην κολλητό και υπουργό της καραμαλήτικης κλίκας?
  Ποιος λοιπόν θα ‘’αγοράσει’’ προνομιακή συχνότητα και σε ποιον θα ..τύχει ο λαχνός της ακροδεξιο-αριστερής εύνοιας και προτίμησης.
  Ποιος θα γίνει ‘’ιδιοκτήτης’’ της νέας Σταλινικής θηριωδίας της ελεγχόμενης πληροφόρησης και παραπληροφόρησης και δεν θα ‘’ανταποδώσει’’ το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικο δώρο με κάθε ‘’κυβερνητικό’’ αντίδωρο τρόπο και επιθυμία?
  *Ποιος μπορεί πλέον, να πιστέψει Τσίπρα και ..Παπάδες ‘’αδόξαστους’’?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.