ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο

Μπακογιάννη: Απόλυτο φιάσκο ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Απόλυτο φιάσκο χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και εκτίμησε ότι μπορεί να δώσει τη χαριστική βολή στην κυβέρνηση.
ntora

«Είναι νομοτελειακή η κατάργησή του και για να είμαστε ξεκάθαροι, η Ν.Δ. το δήλωσε αυτό πριν αρχίσει ο διαγωνισμός. Εμείς θα εφαρμόσουμε το Σύνταγμα. Τις άδειες τις δίνει η αρμόδια Αρχή, δηλαδή το ΕΣΡ, όχι ο υπουργός Επικρατείας», σημείωσε.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών η βουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε ότι «σήμερα οι πολίτες ξέρουν ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ». «Αντίθετα», πρόσθεσε, «η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε στη Θεσσαλονίκη, ένα υπεύθυνο, αναπτυξιακό, υλοποιήσιμο και ελπιδοφόρο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που θα οδηγήσει την Ελλάδα στο δρόμο της Κύπρου και των άλλων χωρών, οι οποίες βγήκαν από το μνημόνιο, χωρίς να διαλυθεί ο κοινωνικός τους ιστός».

Τέλος, η πρώην υπουργός αναφερόμενη στα υψηλά ποσoστά αποχής που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις αναφέρει ότι «στόχος μας, είναι η συμμετοχή των πολιτών, οι οποίοι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην πολιτική. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα  του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.».

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, «αντίπαλος της Ν.Δ. δεν είναι ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας καταρρέει, έχει πλήρως καταρρεύσει στη συνείδηση των πολιτών. Αντίπαλος μας είναι η αναξιοπιστία της πολιτικής. Αυτή είναι η μάχη την οποία πρέπει να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.