ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στην Αγορά

Μπακογιάννη: Τέλος στον λαϊκισμό με τη συμφωνία αλήθειας

«Η «συμφωνία αλήθειας» που προτείνουμε στον ελληνικό λαό δεν είναι ένα σύνθημα κενό περιεχομένου. Θα σηματοδοτήσει το τέλος του λαϊκισμού και θα ενώσει τους Έλληνες ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν ως χθες, σε ένα και μοναδικό στόχο, τη δημιουργία της νέας Ελλάδας, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας» δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά».
dora-mpakogiani

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν έχει πλέον αξιοπιστία και φέρνει ως παράδειγμα τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη για το χρέος, λέγοντας ότι «είναι εντελώς αντίθετες από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ».

Η κ. Μπακογιάννη δηλώνει ότι «από την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το μόνο που έμεινε στην κοινή γνώμη είναι ο κυνισμός της εξουσίας που επέδειξε» και σημειώνει ότι «αυτό σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε».

Μιλώντας για τις διεργασίες στην κεντροαριστερά τονίζει ότι «δεν επηρεάζουν τον στόχο της ΝΔ για τη δημιουργία μιας πλατειάς κοινωνικής συμμαχίας» και υπογραμμίζει ότι «θα απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους στους προοδευτικούς πολίτες, είτε βρίσκονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς είτε στο χώρο του Κέντρου».

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών η πρώην υπουργός εκτιμά ότι «θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση» υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση σήμερα βρίσκεται μπροστά στο αδιέξοδο του κλεισίματος επιχειρήσεων και των απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μιά συμφωνία αλήθειας θα πρέπει να εμπεριέχει την παραδοχή οτι η διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή με τα τόσα σκάνδαλα , λοβιτούρες , ρουσφέτια και όργια ακυβερνησίας για τα κοντά 6 χρόνια της πρωθυπουργίας του έφερε τα τεράστια ελλειμματα και την διογκωςη του χρέους μας .
    Κατά συνέπεια, και την οικονομική πτωχευση , ύστερα από την ηθική μας κατάπτωση με τα ανιστοριστα όργια ακυβερνησίας ή την κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών ( βλ. Διάλυση της Βουλής και κλείσιμο της για να μην φανερωθούν οι υπαίτιοι του σκανδάλου της Ζημενς ).
    Μια τετοια αρχή απο τον Κυρ. Μητσοτάκη θα ισοδυναμούσε με πραγματική προσπάθεια να πάμε μπροστά .
    Η άλλη θα ηταν να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές της περιόδου 209-2011 και να επεκταθούν όςες δεν προλαβαν να υλοποιηθούν καΐκι μας καθηλώσε ο ερχομός των αποτυχημένων
    Σαμαρά-Βενιζέλου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.