ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Μπλόκο στις έρευνες για τον μικρό Μπεν με απόφαση της ανακρίτριας

Τη διακοπή των ερευνών για την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν αποφάσισε η ανακρίτρια, μετά την ανακάλυψη ρωμαϊκών τάφων στο χωράφι, όπου πραγματοποιούνται ανασκαφές από την βρετανική αστυνομία.

Μετά την ανακάλυψη αρχαίων ρωμαϊκών τάφων 2.000 ετών στο κομμάτι γης, όπου οι Βρετανοί αξιωματικοί ερευνούν για ίχνη του μικρού Μπεν, η ανακρίτρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αποφάσισε να διακόψει τις ανασκαφές. Νωρίτερα, μάλιστα, μπλόκο στις έρευνες έβαλε και ο ιδιοκτήτης του χωραφιού μαζί με τον δικηγόρο του, που επισκέφτηκαν το χώρο και δήλωσαν ότι υπάρχουν διάφορα «θέματα» όσον αφορά τη συνέχιση της επιχείρησης της αστυνομίας.
Την Πέμπτη οι Βρετανοί ερευνητές «έπεσαν» πάνω σε ένα αρχαίο νεκροταφείο. Οι τάφοι που περιλαμβάνει το αρχαίο νεκροταφείο, εκτιμάται ότι είναι ρωμαϊκοί και καλύπτουν χρονική περίοδο μεταξύ 1.500 και 2.000 ετών.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάσινς, αμέσως ενημερώθηκε η Αρχαιολογική Υπηρεσία, η οποία έδωσε εντολή να σταματήσουν οι έρευνες για τον Μπεν, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκονται οι αρχαίοι τάφοι. Σύμφωνα με τη Sun, οι ερευνητές εντόπισαν και πέντε σκελετούς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.