ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της Βουλής στην «Αγορά»

Boύτσης: «Ταμείο» για την κυβέρνηση θα γίνει το 2019

«Το "ταμείο" θα γίνει το '19 και όλα θα κριθούν μέσα στο "μεγάλο κάδρο" των εξελίξεων διεθνώς και ιδιαίτερα μέσα στην Ε.Ε.», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά»
voutsis

Tονίζει ότι «η μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού αντιλαμβάνεται ότι χρειάζεται μια εύλογη πίστωση χρόνου ώστε η χώρα να ξεφύγει από τη μέγγενη των περιοριστικών πολιτικών λιτότητας».

Επίσης, ο κ. Βούτσης αναφέρει ότι οι θεσμοί, «για δικούς τους λόγους», καθυστερούν ή και υπονομεύουν την προσπάθεια της κυβέρνησης και τονίζει: «Είναι προφανές ότι πρέπει έγκαιρα να ληφθούν οι αποφάσεις για το χρέος, έτσι ώστε να μπορούν να εκτιμηθούν και να υλοποιηθούν σαφώς μικρότερα πλεονάσματα από αυτά που έχουν επιβληθεί για το 2018 και ύστερα».

Τέλος, αναφορικά με τις νέες τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Βούτσης σχολιάζει ότι «το μείζον γεγονός» είναι ότι έγινε η διαδικασία αδειοδότησης και ότι «πλέον υπάρχει ένα θετικό θεσμικό προηγούμενο και υπόδειγμα». Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το κυριότερο είναι να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι «μέσα στο νέο ψηφιακό τοπίο των ιδιωτικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών σταθμών, των περιφερειακών, των θεματικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Κάνουν εχθρούς όπου βρεθούν και όπου σταθουν.
  Καταστρέφουν σχέσεις και φιλίες πολλών ετών και προσπαθειών

  Για τη Σύνοδο ηγετών του Νότου
  «Καρφιά» Βέμπερ σε Τσίπρα
  ==========================
  O επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ επέκρινε σφοδρά την διεξαγωγή της συνόδου κορυφής των μεσογειακών χωρών της Ευρωζώνης, την οποία συγκάλεσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
  «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Τσίπρας θα μπορούσε να πει ένα “ευχαριστώ” στην Ευρώπη για την αλληλεγγύη της πριν προσπαθήσει να δημιουργήσει συμμαχίες» είπε ο χριστιανοκοινωνιστής Βαυαρός πολιτικός στην Βild της Παρασκευής.
  «Δεν χρειαζόμαστε κάθε λίγους μήνες νέες απαιτήσεις από την Αθήνα, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν πρώτα πλήρως οι συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις. Σε αυτό ο κ. Τσίπρας καθυστερεί όμως».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.