ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την αυτοβιογραφία του θα συνοδεύσουν 18 τραγούδια

Μπρους Σπρίνγκστιν: Το "αφεντικό" επιστρέφει με ένα δίσκο "διαμάντι"

Διπλό δώρο για τους απανταχού λάτρεις του Μπρους Σπρίνγκστιν. Θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν δεκαοκτώ τραγούδια, μεταξύ των οποίων πέντε ανέκδοτα, τα οποία συνοδεύουν την αυτοβιογραφία που αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς στις 27 Σεπτεμβρίου.
Bruce Springsteen in Munich

Το βιβλίο διανύει μία περίοδο πάνω από τέσσερις δεκαετίες, από τα πρώτα βήματα του Σπρίνγκστιν στη μουσική σκηνή, το θρίαμβο στις δεκαετίες 80-90, έως τις μέρες μας.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο που θα εκδώσει το βιβλίο, ο Σπρίνγκστιν γράφει την αυτοβιογραφία του τα τελευταία επτά χρόνια, ξεκινώντας από το 2009. Στο βιβλίο του Born To Run, ο διεθνούς φήμης ροκ-σταρ περιγράφει το πώς μεγάλωσε στο Φρίχολντ, του Νιού Τζέρσει, μεταξύ «ποίησης, κινδύνου και σκότους», τα οποία τροφοδότησαν, όπως λέει, την φαντασία του.

Περιγράφει την ασίγαστη επιθυμία του να γίνει μουσικός, τα πρώτα βήματα ως «βασιλιάς» σε μία μπάντα που έπαιζε σε μπαρ στο Άσμπουρι Παρκ και την μετέπειτα άνοδο της διάσημης E Street Band. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις προσωπικές του αγωνίες και πώς αυτές ενέπνευσαν τα καλύτερα έργα του και εξηγεί γιατί το τραγούδι-σήμα κατατεθέν του-«Born to Run», αποκαλύπτει πολύ περισσότερα από ό,τι είχε πραγματικά φαντασθεί.

«Είναι αστείο να γράφεις για τον εαυτό σου», ομολογεί ο Σπρίνγκστιν στο βιβλίο του, «αλλά σε ένα τέτοιο έργο όπως αυτό, ο συγγραφέας οφείλει να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό, να αποκαλύψει στον αναγνώστη αυτά που έχει κατά νου, και αυτό προσπάθησα να κάνω».

Στο βιβλίο αποκαλύπτεται η προθυμία του Σπρίνγκστιν να βγάλει προς τα έξω με παιδική ευαισθησία, κομμάτια της ζωής του, κάτι που ουσιαστικά αποτελεί ένα δώρο προς τους αναγνώστες, μία πράξη αθωότητας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.